Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Un tânăr de 23 de ani a bătut o femeie de 65 de ani până i-a deplasat un rinichi

Mai mulți vrânceni au ajuns în cursul zilei de luni la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean, după ce au fost victimele unor accidente rutiere sau ale unor agresiuni fizice.

O femeie în vârstă de 68 de ani, din Bătinești, a ajuns luni dimineață la UPU, după ce a fost victima unui accident rutier. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, femeia prezenta „traumatism cranio-cerebral închis, echimoză fronto-parietală stângă”. Pacienta a fost internată în cadrul secției de Chirurgie, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

O altă femeie, tot din Bătinești, în vârstă de 65 de ani, a ajuns în cursul aceleiași dimineți la UPU, după ce a suferit mai multe leziuni în timpul unui accident rutier. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, femeia prezenta „traumatism cranio-cerebral acut minor, plagă contuză parietală stângă, aproximativ 10 cm, cefalee postraumatică”. Pacienta a fost internată în cadrul secției de Chirurgie, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

De asemenea, o tânără în vârstă de 26 de ani, din Iași, a ajuns luni după amiază la UPU, după ce a fost victima unui accident rutier. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, tânăra prezenta traumatism cranio-cerebral minor, contuzie lombară și de șold drept, prin accident rutier”. Pacienta nu a avut nevoie de internare.

Și un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Tâmboiești, a ajuns luni după amiază la UPU, după ce, în calitate de pieton, ar fi fost victima unui accident rutier. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, tânărul prezenta traumatism cranio-cerebral, contuzie umăr drept și genunchi bilateral prin accident rutier. Pacientul nu a avut nevoie de internare.

O femeie în vârstă de 65 de ani,  din comuna Faraoanele, a ajuns luni seara, în jurul orei 18:00, la UPU, după ce a fost victima unei agresiuni fizice. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, femeia prezenta „traumatism abdomino-pelvin cu deplasare renală stângă prin agresiune”. Pacienta a fost internată în cadrul secțiilor Chirurgie și Terapie Intensivă. Potrivit reprezentanților Biroului de Presă al IPJ Vrancea, luni, în jurul orelor 14:00, polițiștii din cadrul Secției 9 de Poliție Rurală Odobești au fost sesizați cu privire la faptul că în urma unor discuții în contradictoriu, femeia de 65 de ani, ar fi fost agresată fizic de un bărbat în vârstă de 23 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Focșani, a ajuns, de asemenea, în cursul serii de luni la UPU, după ce a fost victima unei agresiuni. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, tânărul prezenta „politraumatism prin agresiune, hematom cranio-facial și traumatism la nivelul globilor oculari”. Pacientul a fost internat la Chirurgie. Potrivit reprezentanților Biroului de Presă al IPJ Vrancea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?