Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Locuri de muncă pentru șomeri: 298 în Vrancea, 2.092 în Comunitatea Economică Europeană

Angajatorii vrânceni au declarat vacante, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, 298 locuri de muncă. Cele mai multe dintre acestea, respectiv 35, sunt pentru lucrători comerciali, iar 32 pentru operatori confecționeri industriali. Pentru muncitori necalificați sunt 27 de locuri de muncă vacante, pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor sunt 25 de oferte, iar pentru confecționeri prelucrători în industria textilă și croitori confecționeri îmbrăcăminte după comandă sunt câte 20 de oferte.

Câte 10 locuri de muncă vacante sunt pentru ambalatori manual și mecanici de întreținere și reparații mașini de cusut industriale, iar 7 pentru agenți de securitate și intervenție. Pentru brutari și strungari universali sunt câte 6 locuri de muncă vacante, iar pentru casieri, tâmplari și vânzători sunt câte 5 oferte. Câte 4 locuri de muncă vacante sunt pentru ajutori bucătari, electricieni, operatori unelte comandă numerică, în timp ce câte 3 oferte sunt pentru ajutor ospătar, confecționer produse igienico-sanitare, frezor, operator universal spălator textile și curățitor chimic, șef raion, șef supraveghere case, vânzător ambulant de produse nealimentare.

Pentru agenți vânzări, circularist la tăiat lemne, economist bancă, faianțar, fasonator cherestea, femeie de serviciu, gaterist, informatician, inginer mecanic, instalator, manipulant mărfuri și mecanic auto sunt câte două locuri de muncă vacante. Câte un loc de muncă vacant este pentru cei de meserie: analist calitate, consultant vânzări, croitor, electrician auto, gestionar, inginer chimist, inginer construcții, inginer industria alimentară, izolator termic, lăcătuș mecanic, maistru construcții, maistru cofetar. Și pentru mecanic utilaj, medic veterinar, tehnician economist, tehnician eletronică, tehnician mecanic și tehnician sisteme securitate oferta este limitată, respectiv câte un loc de muncă vacant.

 

Norvegia angajează montator acoperișuri

 

În Comunitatea Economică Europeană au fost declarate vacante 2.092 locuri de muncă. Astfel, în Franța este câte un post vacant pentru mecanic auto Fiat – SsangYong – Hyundai, mecanic auto, carosier și tehnician mentenanță autovehicule. În Finlanda este un singur post vacant, pentru măcelar, în Croația un post pentru maseur de întreținere și relaxare, iar în Belgia 2 posturi pentru tehnicieni.

În Germania sunt vacante câte 50 de locuri de muncă pentru sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni, iar pentru commis de rang/ demichef de rang/ chef de rang sunt 15 locuri de muncă vacante. De asemenea, sunt 120 de locuri de muncă pentru curieri, iar pentru personal curățenie 80. În Irlanda sunt 25 de posturi disponibile pentru ciontolitori, iar pentru îngrijitori persoane 50. În Estonia sunt vacante 15 posturi pentru electricieni în construcții și 10 pentru montatori schele, iar în Letonia câte 20 de posturi pentru lăcătuș mecanic, mecanic auto, tencuitor, instalator și zugrav, locurile de muncă fiind în Finlanda.

În Lituania sunt 10 posturi vacante pentru muncitori în construcții, iar în Marea Britanie 200 pentru muncitori în industria piscicolă și unul pentru curier liber profesionist. În Malta sunt 3 posturi pentru tehnician mecanic service și 2 pentru tehnician electronică service, în timp ce în Norvegia sunt disponibile 10 posturi pentru vopsitori auto/ tehnician de reparații, 5 pentru farmaciști și 2 pentru montator acoperișuri.

Angajatori din Olanda au declarat vacante câte 10 locuri de muncă pentru manipulant marfă, tâmplari, zidari și câte 5 pentru rigipsari și dulgheri. Câte 20 de oferte sunt pentru creatori buchete de flori și operatori la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare. Câte 10 locuri de muncă vacante sunt pentru șoferi TIR internațional și zidari în Polonia, iar în Spania 950 pentru muncitori necalifcați la cules de căpșuni. În Suedia sunt 5 posturi vacante pentru vopsitori auto și câte 3 pentru operatori mașini și mecanici auto.

În Slovacia sunt 4 posturi libere pentru cameriste, 3 pentru bucătari și câte 2 pentru ajutor pentru bucătărie și mecanic autovehicule – șofer. În Ungaria sunt câte 10 posturi vacante pentru muncitori necalifcați, manipulanți mărfuri pe raft, vânzători, măcelari și casieri. Pentru muncitori în magazie sunt 5 oferte de muncă, iar pentru cofetari 8.

 

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea AICI și Comunitatea Economică Europeană AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?