Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Volei amical – Joc de acomodare!

 

  • CSM Focșani 2007 – CSU Galați 0-3 (17-25, 15-25, 21-25)

 

Echipa CSM Focșani 2007: Mihaela Tașkiran, Ana Maria Brumă, Teodora Șabloschi, Camelia Vasile, Alexandra Laurici, Andreea Agapian și Theodora Andreea Dumitrescu, Mariana Sales Elias.

Echipa de volei CSM Focșani 2007 din Divizia A2, a întâlnit vineri, 5 octombrie, în sala LPS Focșani, într-un joc de pregătire, CSU Galați, din Divizia A1.

Antrenoarea Elena Bontaș a trimis în teren toate jucătoarele nou venite la echipă – Teodora Șabloschi, Camelia Vasile, Alexandra Laurici, Andreea Agapian, Theodora Andreea Dumitrescu, Mariana Sales Elias. Nu a putut evolua brazilianca Paula de Carvalho, ușor accidentată. Nu au jucat nici Romina Coman, Miruna Pușcă, Delia Budeanu, Cătălina Ciubotaru. Pentru focșănence a fost joc de acomodare, de stabilire a relațiilor de joc, de verificare a potențialului în fața unei echipe alcătuită din jucătoare de bună calitate. Voleibalistele transferate în vară sau mult mai recent au arătat că, împreună cu vechile jucătoare ale Focșaniului, ale pot alcătui o formulă de echipă redutabilă, care să se bată la promovare!

Sâmbăta viitoare, la 13 octombrie, CSM Focșani 2007 va începe noua ediție de campionat în sala LPS, unde va întâlni pe CSO 2005 Volunari. Între timp, în această săptămână, fetele Focșaniului vor mai avea un joc de pregătire tot cu o divizionară A1, la Iași, cu Penicilina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?