Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Numarul salariaților companiei Novomatic a ajuns la 30.000

Unul dintre cele mai importante nume din industria jocurilor de noroc din întreagă lume este, fără îndoială, cel al companiei Novomatic, al cărei raport financiar privind prima parte a anului 2018 este unul cât se poate de bun.

După cum se arată într-un articol apărut pe site-ul leadersnet.at în urmă cu câteva săptămâni, Novomatic a creat aproape 700 de noi locuri de muncă în primele luni ale anului curent, ajungând la un total de aproximativ 30.000 de salariați în Europa, iar expansiunea nu se va opri curând dacă e să ne luăm după cele declarate de oficialii companiei, în diferite ocazii.

Cunoscut în țara noastră până nu demult în special pentru aparatele de tip slot existențe în baruri, restaurante și săli de joc, Novomatic colaborează în prezent și cu diverse cazinouri online, licențiate de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc (ONJN). De exemplu, pe vladcazino.ro, poți juca în deplină legalitate și siguranță, pe bani reali sau virtuali, cele mai populare sloturi dezvoltate de compania Novomatic de-a lungul timpului, Book of Ra, Lucky Lady’s Charm sau Sizzling Hot fiind cele mai cunoscute 3 jocuri video de acest gen.

Activând pe o piață a jocurilor de noroc în continuă expansiune, Novomatic a raportat recent o creștere cu 96%, față de anul precedent, a vânzărilor de ,,aparate de tip slot’’, numite popular și ,,pacanele’’, datorită zgomotului produs de acționarea butoanelor de joc.

Dupa cum aflam de pe site-ul oficial al companiei Novomatic, aceasta a fost fondată în anul 1980, de către profesorul Johann F. Graf. La peste 30 de ani de la înființare, Grupul Novomatic are filiale în peste 50 de țări și exportă diverse echipamente și soluții pentru jocuri electronice de cea mai înaltă calitate în mai mult de 75 de țări. Numărul terminalelor produse de Novomatic până în prezent este unul impresionant: 270.000.

O caracteristică specială a companiei este puterea să inovatoare unică. De aceea, cercetarea și dezvoltarea au fost și rămân prioritare în cadrul grupului. Datorită numeroaselor sale centre tehnologice, Grupul Novomatic este considerat un adevărat pionier în dezvoltarea de soluții inovatoare de jocuri și sisteme de jocuri, rămânând unul din partenerii de bază ai multor cazinouri online și offline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?