Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Portofel cu euro și lei, găsit de un jandarm și înapoiat proprietarului

PORTOFEL GĂSIT DE JANDARM ŞI ÎNAPOIAT PROPRIETARULUI

Miercuri, 22.08.2018 în jurul orei 09.45, subofiţerul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea care se afla în serviciul de pază şi supraveghere acces la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea a observat pe o masă din holul instituţiei un portofel. Jandarmul a procedat la verificarea conţinutului acestuia în vederea identificării proprietarului, fiind găsită suma de 460 euro şi 260 lei, precum şi acte de identitate.

Ulterior, subofiţerul a identificat persoana în cauză, care se întorsese la sediul AJFP Vrancea după ce a remarcat lipsa portofelului. Este vorba de numitul T.G. din municipiul Focşani, judeţul Vrancea. În momentul înapoierii portofelului, acesta a ţinut să mulţumească jandarmului pentru integritatea şi corectitudinea de care a dat dovadă. În acest sens a înaintat comenzii unităţii imediat o scrisoare de mulţumire.

Jandarmeria Vrancea salută gestul colegului, iar pe această cale informează că “însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor” constituie infracţiune, conform Art. 243 potrivit Noului Cod Penal.

 

Purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea

Maior Petrea George

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?