Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Vrâncean REȚINUT de polițiști după ce și-a trimis la CERȘIT cei doi copii

 

REȚINUT PENTRU VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE, RELE TRATAMENTE APLICATE MINORULUI ȘI EXPLOATAREA CERȘETORIEI

În această seară, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, rele tratamente aplicate minorului și exploatarea cerșetoriei.

Sâmbătă, 18 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Cotești s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie de către un bărbat, de 42 de ani, din comuna Cotești.

Ulterior, în cadrul dosarului penal, polițiștii au extins cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și exploatarea cerșetoriei.

În fapt, cel în cauză este bănuit că în perioada decembrie 2017-august a.c. și-ar fi agresat fizic cei doi copii minori, de 8 respectiv 15 ani, și i-ar fi determinat să apeleze în mod repetat la mila cetățenilor pentru a cere ajutor material, beneficiind de foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi.

Față de bărbatul de 42 de ani polițiștii au dispus măsura reținerii, pe bază de ordonanță, pentru 24 ore, urmând a fi prezentat instanței cu propuneri legale.

În cauză, cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

22 august 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?