Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Teo este în Germania și face cure de chimioterapie; are în continuare nevoie de sprijinul și rugăciunile noastre

După o luptă grea și nenumărate diagnostice greșite, micuțul Teo a fost transferat la Clinica Universitară din Freiburg, Germania. Pentru el și familia lui este în continuare o luptă. Teo a zburat pentru prima dată cu avionul pe data de 16 Decembrie 2019. Au plecat cu inima gata să le explodeze, medicii din București i-au spus Marianei că Teo nu va rezista zborului, că este posibil să sângereze. Însă, ca orice părinte, au înțeles că trebuie să facă tot ce le stă în putință să își salveze puiul. Îi erau datori lui Teo, lui Dumnezeu că le-a ascultat rugile și Dvs, tuturor Oamenilor care i-ați sprijinit moral și financiar pentru ca Teo să beneficieze de un tratament în afara țării.

Ajunși acolo au urmat o serie de investigații și analize, Teo era “outlander”, din afara țării lor, putea fi purtător de zeci de bacterii intra-spitalicești. Astfel, au rămas în ambulatoriu, cu ajutorul voluntarilor români de acolo și au mers zilnic la spital pentru investigații. Atât pentru a verifica starea generală a lui Teo, cât și pentru a completa restul investigațiilor pentru stabilirea cu acuratețe a diagnosticului.

Am rugat-o pe Mariana, mama lui Teo, să ne permită să împărtășim cu dvs informații despre starea micuțului: “Începe mâine cea de-a doua cură de chimioterapie. Starea lui după prima cură nu a fost prea bună, a facut febră aproape 7 zile la rând, am fost nevoiți să facem multe drumuri spre spital. A fost tratat cu antibiotic, i s-a facut transfuzie de sânge, apoi 2 zile am stat acasă, iar de mâine ne internăm iarăși. Urmează după curele astea o nouă serie de analize, pentru ca în martie să-l opereze dacă starea lui merge spre bine.”

Și merge, trebuie să meargă. Voiam să știu despre Teo, deși primesc poze cu el, atât cât îi permite timpul mamei. Noi nu ne descurcăm uneori cu un copil răcit, dar ea cu un copil cu cancer… “Medicii vin tot timpul la el cu zâmbetul pe buze, dar el este deja speriat de dinainte…mereu ne spune că vrea acasă și nu mai vrea injecții. Nu mai zic, că a început să realizeze că îi cade părul și ne ne spune: “Mami, tati, cade părul, nu-i voie! Așteptăm vestea că Teo răspunde la tratament, iar asta vom vedea după ce se vor face iar o serie de investigații de rezonanță magnetică (RM) și computer tomografie.”

Teo, Mariana și Costel sunt sprijiniți în continuare de un grup de voluntari din Freiburg, voluntari care își doresc în continuare anonimatul.

Teo vă mulțumește și vă roagă să nu îl uitați, să spuneți măcar o rugăciune pentru el, până când boala se va hotărî să plece din trupul lui firav și mic.

Mulțumim tuturor donatorilor și oamenilor care au luptat și luptă alături de Teo!

Povestea lui am scris-o în noiembrie anul trecut, când vă spuneam că pare desprinsă dintr-un roman trist… La sfârșitul lunii iulie 2019 au început primele semne că organismul lui micuț cedează. Pe data de 17 octombrie, micuțul Teo a făcut prima investigație paraclinică, respectiv Computer Tomograf cranio-cerebral, iar acesta a confirmat diagnosticul de tumoră. Pe data de 29 octombrie a făcut o a doua investigație, respectiv examenul de imagistică prin Rezonanță Magnetică, iar acesta nu numai că a confirmat diagnosticul stabilit de computerul tomograf, însă a evidențiat și multiple metastaze la nivelul abodomenului. Teo a rămas internat, iar în data de 4 noiembrie a trecut prin prima intervenție chirugicală.

Articolul îl puteți (re)citi accesând linkul – https://bit.ly/38a6Yds

Pe facebook avem în continuare grupul de sprijin „Viață pentru micuțul Teo! Apel umanitar!” – https://www.facebook.com/groups/1905694596171967/ , unde puteți licita pentru diverse obiecte, banii ajungând direct în conturile mamei lui Teo:

Titular cont: Goru Mariana

Cont IBAN Lei: RO61BRDE400SV38311834000

cont IBAN Euro: RO57BRDE400SV38311914000

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?