Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Îşi acuză fostul soţ că i-a incendiat fânul


   O femeie din localitatea Lăstuni, comuna Dumitrești, susține că este terorizată de fostul soț, cu care a trăit 16 ani. Potrivit Auricăi Vintilă, ultima ispravă a bărbatului a fost înregistrată în urmă cu două săptămâni, când acesta i-ar fi dat foc la fân.
   Femeia spune că a trăit cu soțul ei 16 ani și au împreună doi copii. Pentru că nu mai suporta să fie terorizată de el, și-a luat copiii și a plecat la casa părintească.
   „Nu am divorțat de el și nici nu i-am cerut pensie alimentară. Mă chinui singură. Cât am stat cu el, mereu mi-a dat foc la haine și mi-a alungat copiii din casă. Am plecat, că nu mai puteam. Am venit la casa părintească și stau cu tata. Acum două săptămâni mi-a dat foc la fân. 13 căruțe erau. La miezul nopții a venit un vecin și ne-a spus că arde fânul din spate. A sărit lumea cu gălețile, au venit și pompierii. El a fost cel care a dat foc”, este convinsă Aurica Vintilă.
   Atunci, la fața locului nu au ajuns nici pompierii din Focșani și nici cei din județul Buzău. Cei care au intervenit au fost voluntarii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) al comunei Dumitrești. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, locotenent Cristina Duță „în urma incendiului au ars aproximativ 2,5 tone de fân. Cauza probabilă stabilită de către cei de la SVSU a fost focul deschis în spații deschise”. Astfel, din ceea ce au stabilit voluntarii de la SVSU Dumitrești, fânul nu ar fi fost incendiat, ci a luat foc de la jarul adus din apropiere, care a fost lăsat nesupravegheat.
   Chiar dacă își acuză fostul soț de incendiere, la poliție nu există nicio plângere depusă de Aurica Vintilă împotriva acestuia. Femeia susține că a mers la postul de poliție din localitate pentru a face o sesizare, care nu i-ar fi fost primită. „Nu mi-a luat plângerea. Am venit cu foaia acasă. Polițistul care era mi-a spus să-l dau în judecată, să merg în instanță. Mi-a mai spus și că îmi trebuie martori. Eu de unde să iau martori la ora 2.00 noaptea? Nici nu am cu ce să mă descurc”, mărturisește Aurica Vintilă. Polițiștii din localitate ne-au precizat că nu a fost depusă nicio plângere. Ei au adăugat că femeia a ajuns la poliție chiar cu soțul, dar a precizat că nu vrea să depună plângere pentru că nu vrea să-i facă rău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?