Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Trei patroni, trimişi în judecată pentru evaziune


   Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au trimis în judecată încă trei patroni, ai unor firme din Homocea, pe care îi acuză de evaziune fiscală. Cele trei dosare au ajuns deja pe rolul Tribunalului Vrancea.
   Potrivit documentelor aflate la dosarul care îl privește pe Gabi N., acesta este acuzat de o evaziune de 217.981 de lei. În rechizitoriu se arată că tot acest prejudiciu a fost creat în perioada martie-decembrie 2012. Bărbatul, în calitatea pe care o avea în cadrul firmei sale, respectiv cea de administrator, nu a evidențiat în contabilitate toate operațiunile, în scopul de a se sustrage de la plata obligațiilor fiscale. Firma sa se ocupa cu comerțul de carne. 
   Un alt dosar este cel al Steluței Elena N., din aceeași localitate, fiica unui fost administrator de firmă, condamnat pentru același gen de infracțiuni. Femeia este acuzată că în perioada decembrie 2011-februarie 2012 a creat, prin același mod de operare ca și consăteanul său, un prejudiciu de 180.988 lei.
   Ultimul pe lista celor trimiși în judecată pentru evaziune de săptămâna aceasta, este Cătălin L., din Homocea, care avea o firmă ce se ocupa cu operațiuni comerciale privind produsele din carne la București. Ancheta în cazul său a durat mai mult pentru că a fost nevoie de o colaborare între anchetatorii vrânceni și organele de control fiscal de la București. În acest caz, prejudiciul a fost calculat la 162.411 lei, creat în perioada 2009-2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?