Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

GALERIE FOTO: Judo – Focșănenii, argint și de două ori bronz, la etapa de Cupă Europeană U 21 de la Cluj-Napoca!

Judoka vrânceni au avut prestații remarcabile la etapa de Cupă Europeană pentru juniori, de la Cluj-Napoca, de sâmbătă, 11 august.

Cel mai bun rezultat i-a aparținut lui Mircea Tomescu, la 55 kg. Elevul senseiului Dumitru Sandu Zisu, de la CSS Focșani s-a clasat pe locul al doilea, la 55 kg., după ce a câștigat întâlnirile cu Bogdan Ilie, din România, Denys Tupytskyi din Ucraina, și Antonio Corsale, din Italia și a pierdut în finală în fața lui Dilshot Khalmatov, din Ucraina.

La aceeași categorie, Bogdan Drîmbă, de la CSM Focșani 2007, s-a clasat al treilea, în urma victoriilor din meciurile cu Ioan Dzitac, din România, Liuboslav Grigorov, din Bulgaria, a înfrângerii din întâlnirea cu Dilshot Khalmatov, din Ucraina, și a meciului cîștigat înn recalificări în fața lui Denys Tupytskyi din  Ucraina. La aceeași categorie, Alexandru Matei și Emil Neagu, de la LPS-CSM Focșani 2007 au încheiat concursul pe locul 7.

La 60 kg., Laris Borș a obținut medalia de bronz trecând de Jaba Papinashvili, din Georgia – locul 1 european la 55 kg., Leiba Naom, din Israel, a înfrângerii din meciul cu Adil Osmanov, din Moldova, și a victoriei din întâlnirea cu Dmytro Borodin, din Ucraina. Înaintea concursului de la Cluj Napoca, Laris Borș se afla pe locul 11 mondial și 5 european la juniori la ranking!

          Bogdan Drîmbă, Laris Borș, Alexandru Matei și Emil Neagu sunt pregătiți de senseii Iulian Surlă, Stănică Grosu și Marinel Palade.  

De la CS Unirea Focșani, la Cupa Europeană de la Cluj Napoca a concurat Larisa Constantin, eleva antrenorilor Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa, clasată pe locul al șaptelea la 48 kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?