Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Sunt resigilatele o opțiune viabilă?

Categoria de produse resigilate este din ce în ce mai căutată. Cele mai populare produse rămân telefoanele mobile și laptop-urile. Deseori, acele „zgârieturi fine” pe care magazinul le comunică sunt inexistente. Astfel, clientul ajunge să cumpere un produs nou, dar listat ca resigilat.

Sunt însă resigilatele o opțiune când vine vorba de mașini de spălat ieftine? Dacă regula „zgârieturilor fine” se păstrează, tot ce trebuie să faci este să consulți părerile altor clienți și să decizi asupra modelului. Începem noi cu 3 propuneri.

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C6314

Prima variantă este mașină de spălat rufe a probabil celui mai popular producător în rândul românilor: Whirlpool. Este vorba de o mașină de spălat din categoria A+++ de eficiență energetică, cu o capacitate de 6 kilograme și cu 1200 rotații pe minut. Pe scurt, o mașină de spălat performantă, la un preț mai mult decât decent pentru capacitățile sale, dar mai potrivită în casele cu puțini membri, cum ar fi cuplurile fără copii. Mașina de spălat rufe preferată de cei mai mulți dintre români are un consum anual energetic de 127 kW/h.

Mașina de spălat rufe Slim Beko WTE7502B0

Pe locul al doilea este o mașină de spălat pentru familii mai măricele, de până la 3 membri. Mașina de spălat Beko are o capacitate de 7 kilograme, 1200 RPM și face parte tot din categoria A+++ de eficiență energetică. Prețul acestei mașini de spălat este chiar mai mic decât al precedentului model din clasamentul preferințelor românilor, depășind doar cu puțin 1000 de lei. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care acest model de mașină de spălat este pe locul 2 în acest top.

Mașina de spălat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Nu în ultimul rând, oferim și varianta unui model disponibil sigilat. Acest model Samsung face parte tot din categoria A+++ de eficiență energetică, având o capacitate de 7 kilograme și 1400 RPM, ceea ce face din această mașină de spălat una potrivită pentru familiile cu până la 3 membri. Consumul anual energetic al acestei mașini de spălat este ceva mai mare, de 157 kW/h.

Toate cele trei recomandări de mai sus ar putea face o treabă foarte bună în casa ta. Dacă tot nu te-ai convins, documentează-te și mai mult și asigură-te că dimensiunile tuturor mașinilor de spălat se potrivesc spațiului pe care îl ai la dispoziție în baie sau în bucătăria modulară.

Tu ce mașini de spălat recomanzi prietenilor și familiei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?