Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Futsal, Liga a 2-a, semifinale – Atmosferă senzațională și victorie a gazdelor!

  • ACS Mausoleul Mărășești – ACS Kereszthegy Remetea 2-0 (1-0)

Formația ACS Mausoleul: Răzvan Mihalache, Cristi Vodă – Florin Nistor, Răzvan Crăciun, Ștefan Lupu, Ovidiu Tudose, Georgian Dima, Ionuț Grigoraș, Denis Magiaru. Nu au putut juca fiind accidentați Alexandru Duca și Florentin Mănăilă iar Mihai Strat nu s-a mai prezentat la echipă

Sala Sporturilor din Mărășești a fost din nou neîncăpătoare vineri, 21 aprilie, la partida dintre ACS Mausoleul Mărășești și ACS Kereszthegy Remetea din turul semifinalelor Ligii a 2-a la futsal, ediția 2022-2023. Cu perspectiva reală de a-și vedea pentru prima oară o echipă sportivă din orașul lor în prima divizie a României, spectatorii au umplut cu mult mai devreme de ora startului, 19:00, locurile din tribune. După care nu au mai rămas locuri nici în picioare pentru mărășeștenii care au dorit să-și vadă echipa jucând și să o încurajeze. „A fost o atmosferă cum nu am apucat să văd până acum la noi în oraș. Și locuri mult prea puține pentru susținătorii noștri cărora am vrut să le facem o nouă bucurie”, mi-a spus după meci managerul ACS Mausoleul Mărășești, Romeo Drăgan. Iar jucătorii echipei de futsal le-au adus bucuria așteptată. Au câștigat cu 2-0, la pauză 1-0, prin golurile marcate de Răzvan Crăciun și Ionuț Grigoraș. A fost o victorie obținută în fața unei formații foarte bune pentru nivelul Ligii a II-a. „A fost frumos, dar returul va fi foarte greu. Sperăm ca măcar un jucător să fie recuperat până la returul de săptămâna viitoare”, mi-a mai spus Romeo Drăgan.

Partida a fost arbitrată de Laurențiu Deaconu, din Berceni, și Florin Aurelian Macovei, din Galați, cu Ionel Boharu Predescu din Buftea, rezervă. Observarea a fost asigurată de Doru Balmuș din Galați.

Returul semifinalei va fi la Remetea, sâmbătă, 29 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?