Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Handbal seniori – Vineri, 10 august și sâmbătă, 11 august – focșănenii vor juca în compania campionilor!

Handbaliștii formației de Ligă Națională a CSM Focșani 2007 au început vinerea trecută și au continuat sâmbătă o serie de jocuri de pregătire cu adversari puternici. După meciurile din deplasare cu Dunărea Călărași, vor urma întâlnirile din Sala Polivalentă cu campionii de la Dinamo București. Meciurile vor fi vineri, 10 august, de la ora 18,00, și sâmbătă, 11 august, de la ora 11,00. Va mai fi un amical acasă, cu CSM Buzău, după care focșănenii vor juca în două turnee, de asemenea, puternice, la Făgăraș și Turda, înainte de începerea campionatului, la 5 septembrie.

Până la jocul din etapa a doua a viitoarei ediții a întrecerii în Liga Națională, CSM Focșani 2007 va mai putea fi văzută jucând pe teren propriu doar în partidele cu Dinamo și Buzău. Întâlniri care devin de mare interes pentru iubitorii handbalului focșănean ce vor să afle care este nivelul de pregătire al echipei înaintea unui campionat în care își propune ca obiectiv clasarea în play-off la finalul competiției.

Viitorul campionat va veni cu o semisurpriză: HC Vaslui s-a retras din Ligă iar în locul rămas liber a intrat Universitatea Cluj Napoca. Informații pe surse despre insolvabilitatea formației din Vaslui existau încă dinaintea finalului campionatului trecut. Confirmarea a venit cu puțină vreme în urmă. Nu este deloc îmbucurător că o echipă frumoasă cum a fost cea a Vasluiului nu mai este în Ligă, după ce, cu ceva ani în urmă, o pățise Suceava, iar anul trecut, Iașiul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?