Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Fotbal juniori – Echipele CSM Focșani 2007 vor juca duminica meciurile de acasă!

          Federația Română de Fotbal a făcut o modificare în programul jocurilor etapei preliminare a campionatelor de juniori U 17 și U 19, seriile a patra. Programate inițial să dispute întâlnirile de la sfârșitul săptămânilor de pe teren propriu sâmbăta, echipele CSM Focșani 2007 au fost reprogramate pentru duminică, deoarece cu o zi mai devreme au loc meciurile formației de Ligă a III-a a clubului. Echipele Liceului cu Program Sportiv vor juca, însă, tot sâmbăta pe teren propriu ca și în anii anteriori.    Programările pentru etapele de la mijlocul săptămânii au rămas neschimbate!

În aceste condiții, echipele U 19 și U 17 ale CSM Focșani 2007 vor începe campionatul duminică, 12 august, pe stadionul Milcovul – de la ora 16,00, juniorii mari și de la ora 18,00 juniorii mici, în compania LPS Galați. Tot duminică, 12 august vor debuta în noua ediție de campionat și formațiile Liceului cu Program Sportiv, care vor întâlni în deplasare grupările de la AC Suporter Club Galați, aflate în situație similară cu cea a CSM Focșani 2007 – clubul are echipă în Liga a III-a, care joacă sâmbăta!

Fotbaliștii juniori ai clubului municipalității se vor prezenta la prima partidă oficială din existența fiecăreia dintre cele două echipe cu doar un joc de pregătire la activ. Însă antrenorii Marian Brutaru și Octavian Bucătaru cred că jucătorii pe care îi pregătesc vor deveni echipe adevărate într-un viitor nu prea îndepărtat și că vor își vor pune în valoare calitățile care i-au recomandat pentru a face parte dintre juniorii CSM Focșani 2007. Cei doi antrenori au ca variante de lucru și includerea în formațiile din meciurile oficiale a juniorilor U 19 și U 17 care fac parte din lotul formației de seniori a clubului, toți având evoluții apreciate în jocuri amicale, dar și în oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?