Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – Splendidă victorie pentru focșăneni după un meci de mare spectacol!

  • CSM Bacău – CSM Focșani 2007 25-26 (11-13)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Ragea, Kritikos – 1, Rață – 1, Miroiu – 3, Crnoglavac – 10, Popovici, Toboșaru, Mocanu – 5, Marijanac – 3, Nuțu, Krstevski, Lazoreac, Roșu, Makrishin – 3.

CSM Bacău: Grigoraș, Freiwald – Cozma, Rotaru, Mihai Bujor – 1, Gabriel Bujor – 2, Dospinescu – 5, Coric, Costea, Ushal – 3, Serhel, Dobrincu – 2, Esteki – 10, Belchite, Ganchev – 2, Stănescu.

Handbaliștii seniori ai Focșaniului au câștigat sâmbătă seara ultimul meci al sezonului. În deplasare, la CSM Bacău, focșănenii s-au impus cu 26-25, după o dispută de mare spectacol, în care au fost în fața adversarilor cu unul până la patru goluri, cu trecerea prin egalitatea de la 6. Gazdele nu au condus niciodată, dar nici nu a fost un dezechilibru clar în joc. Focșănenii, cu o echipă matură, valoroasă, au gestionat foarte bine evenimentele din teren și, cu un plus de decizie în final de meci, puteau să parcurgă liniștiți ultimele minute de joc, cele de după golul 26 al lui Makrishin, din minutul 56:26 și mai cu seamă de după cel al lui Ganchev, al 25-lea al Bacăului, din minutul 56:44. La ultima minge a atacului băcăuan, la aruncarea lui Esteki, Marocico a fost imperial și a securizat victoria Focșaniului care a fost obținută și cu susținerea excepționalei galerii, de peste 100 de persoane, care i-a însoțit pe handbaliști și la Bacău.

După meci, antrenorul gazdelor, Sandu Iacob a apreciat ca meritată victoria echipei focșănene, mai matură, mai valoroasă. Și că dacă formația sa ar fi obținut victoria ar fi fost o surpriză. CSM Bacău nu a fost vecină cu victoria, dar a avut egalul în mâna lui Esteki! Ceea ce ar fi fost cumva, nedrept pentru oaspeți! Dar în consens cu dorința gazdelor care s-au bătut pentru măcar un punct până la ultima minge. Cu meciul câștigat sâmbătă, CSM 2007 a acumulat 27 de puncte și intră în vacanța de iarnă pe locul 6, iar în primul joc la reluarea campionatului, la 4 februarie 2023, va întâlni acasă pe Potaissa Turda, formația de pe locul 7, cu 25 de puncte.

Sursa foto – Handbal Mania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?