Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Soții Diana şi Paul Popa, originari din Adjud – tinerii pe care i-a unit nu doar iubirea, ci și pasiunea pentru aviaţie

Soții Diana şi Paul Popa, originari din Adjud, sunt din 2018 controlori de trafic aerian, la Baza Aeriană Boboc, dar cei doi se cunosc încă din anii de liceu, mai exact din 2012.

Povestea lor a fost subiectul unui reportaj prezentat de Antena 3, o poveste despre respect şi încredere, secretele unei frumoase familii, în care iubirea dăinuie deja de un deceniu.

Tinerii Diana şi Paul Popa şi-au unit destinele după ce au fost legaţi de aceleaşi pasiuni: devomentul pentru țară şi pentru aviație. Povestea lor a început în 2012 într-un liceu din Adjud, iar de atunci au fost mereu alături unul de altul, la bine şi la rău. Pentru Diana şi Paul, iubirea nu este singurul motiv care i-a adus împreună, ci şi pasiunea pentru aviaţie, cei doi având misiunea de a supraveghea zborurile piloţilor, astfel încât acestea să se realizeze în siguranţă. Cei doi sunt cadre militare în Baza Aeriană Boboc din 2018, iar de un an sunt soţ şi soţie, prezentându-se chiar şi la cununia civilă în uniformă militară.

sursă foto: Facebook/ Diana Popa

„Noi suntem ochii din umbră şi cei care veghează zborul piloţilor. Niciun zbor nu seamănă cu altul, în fiecare zi apar situaţii noi, în contexte diferite de trafic, iar noi trebuie să venim în sprijinul colegilor noştri piloţi”, afirmă Paul Popa, controlor de trafic aerian.

Despre povestea familiei Popa puteți afla mai multe în articolul publicat de Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?