Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

La spital cu maxilarul rupt, în urma unei bătăi

Trei persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Focșani, în cursul serii de luni, după ce au fost agresați fizic. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, o femeie în vârstă de 32 de ani, din comuna Păulești, a ajuns la UPU Focșani cu diagnosticul policontuzii prin agresiune, traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism toracic și de umăr stâng, prin agresiune. Din fericire, femeia nu a avut nevoie de internare.

Tot luni seara, un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Dumbrăveni, a ajuns la UPU cu diagnosticul traumatism cranio-facial cu fractură cominutivă a pereților laterali și anterior al sinusurilor și de maxilar drept prin agresiune. Pacientul a fost internat în cadrul secției Chirurgie Buco-Maxilo-Facială. Potrivit polițiștilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. „Polițiștii Secției 2 Poliție Gugești efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor producerii faptei”, ne-a precizat agent șef adjunct Paula Enache.

Și o tânără în vârstă de 23 de ani, din Cândești, a ajuns la UPU Focșani, luni seara, după ce a fost bătută. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, tânăra prezenta traumatism cranio-cerebral acut închis prin agresiune. Tânăra nu a avut nevoie de internare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?