Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Locuri de muncă vacante: Olanda angajează culegători de ardei

Angajatorii vrânceni au declarat vacante, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, 331 locuri de muncă. Cele mai multe dintre acestea, respectiv 89, sunt pentru muncitori necalificați, iar pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor sunt 24 de oferte. Pentru operator confecționer industrial sunt 23 de locuri de muncă declarate vacante, iar pentru operatori mașini – unelte comandă numerică 13. Pentru fierari betoniști sunt vacante 16 locuri de muncă, în timp ce persoanele calificate în meseriile confecționer lenjerie după comandă și agent securitate și intervenție au câte 10 oferte. Pentru femei de serviciu sunt 3 locuri de muncă vacante și un loc de muncă vacant pentru un infirmier.

În Comunitatea Economică Europeană sunt 1.415 locuri de muncă vacante, în țări precum Ungaria, Suedia, Spania, Slovacia, Slovenia, Polonia, Olanda, Norvegia, Malta, Marea Britanie, Letonia, Irlanda, Germania, Franța, Belgia și Austria. Cele mai multe locuri de muncă sunt în Germania, care are vacante câte 50 de locuri pentru cei de meserie sudor, lăcătuș, instalator și electrician, iar 31 pentru manipulanți de bagaje. De asemenea, există un post vagant pentru un inginer frigotehnist. În Austria sunt vacante câte 100 de locuri de muncă pentru chelneri, bucărari și cameriste, iar în Irlanda sunt 50 de oferte pentru ciontolitori tranșatori carne și 10 pentru îngrijitori bătrâni.

În Letonia sunt următoarele oferte: câte 20 de locuri de muncă pentru cei calificați în meseriile lăcătuș mecanic, mecanic auto, tencuitor, zugrav și instalator – locuri de muncă în Finlanda. Pentru constructori de drumuri sunt 10 locuri de muncă vacante. În Norvegia sunt câte 10 locuri de muncă vacante pentru tinichigii auto și mecanici auto.

Multe locuri de muncă sunt și în Olanda, unde se vor putea angaja 100 de muncitori în sere, câte 30 lucrători în bucătărie, muncitori necalificați, manipulanți marfă, lucrători la banda de producție și stivuitoriști. Ca o noutate, sunt vacante 15 locuri de muncă pentru culegători ardei, iar un loc de muncă este rezervat unei persoane de meserie pescar în apele interioare și de coastă.

Polonia angajează 20 de sudori MAG și câte 10 zidari și dulgheri de cofrare, iar Slovenia doi șoferi autocamion/ mașini de mare tonaj. În continuare, în Slovacia sunt 12 locuri de muncă vacante pentru sticlari, în Spania 3 pentru tehnicieni, în Suedia 3 pentru cei de meserie mecanic auto și 5 pentru vopsitori auto, iar în Ungaria 2 posturi pentru mecanici auto și câte un post pentru sudor și frezor strungar.

 

Listele complete cu locuri de muncă vacante în Vrancea AICI și Comunitatea Economică Europeană pe AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?