Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Fotbal amical – ”Joc util, în care un rezultat egal era mai echitabil!”

Echipele folosite de antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma

Repriza I: Apenciucesei (30 Dogaru) – Săpunaru, Beșa, Panaite, Mihai – Manu, Lupu, Negoescu, Duca – Pasăre (30 Predoiu), Remus Popa.

Repriza a II-a: Dogaru (60 Lazăr) – Dediu, Nistor, Parlac, Petrescu – Budeanu, Salaoru, Pascu, Pădineanu (67 Paizan) – Predoiu, Chilindar (67 Lăudatu)

Echipa de fotbal seniori a CSM Focșani 2007 a jucat, sâmbătă, 28 iulie un nou meci de pregătire cu Aerostar Bacău, după cel disputat miercurea trecută pe Milcovul. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, cu 1-0 (1-0). În minutul 30, Pasăre a ratat șansa egalării nereușind să înscrie din lovitură de la 11 metri. Înainte de a șuta în minge, vârful focșănean a simțit o durere ascuțită în spate și imediat a fost nevoie să fie înlocuit pentru a nu agrava starea în care se afla.

Întâlnirea, care a avut loc pe stadionul de la Letea Veche, a fost echilibrată, ambele formații creându-și ocazii de gol. Ultima i-a aparținut lui Predoiu, al cărui șut din lovitură liberă a trimis mingea cu putere la vinclu de unde portarul băcăuan, care a plecat ca din arc, a respins-o spectaculos. Așa cum făcuse cu trei zile mai devreme, pe Milcovul, la șutul aceluiași Predoiu.

După joc, antrenorul Vasile Burgă mi-a declarat: ”A fost pentru un joc util, în care ne-am creat mai multe ocazii de gol, și un rezultat egal era mai echitabil. Am progresat față de meciul cu Aerostar de pe Milcovul. Am avut atitudine, am închis mai bine culoarele și am făcut mai bine faza de apărare, am avut posesie, am reușit bune faze la poarta adversă. Însă am ratat ca de obicei, ceea ce ne obligă să lucrăm mai mult la finalizare. Suntem pe un drum ascendent, pe care îl vom continua până la jocurile din campionat. Luni, vom vedea ce este cu Pasăre – întindere sau contractură!”

Miercuri, CSM Focșani 2007 va juca meciul din deplasare cu Sportul Ciorăști din prima etapă a fazei naționale a Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?