Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Sală de activități sportive în cadrul Modulului Familial Dumbrăveni


Copiii găzduiți în cadrul Modulului Familial Dumbrăveni, structură aflată în subordinea DGASPC Vrancea, au acum la dispoziție o sală de activități sportive în incinta centrului. Realizarea acestui proiect nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Dechatlon Focșani, care a contribuit cu toate echipamentle sportive necesare pentru dotarea acesteia. Reprezentantul Dechatlon Focșani, domnul Marian Munteanu și-a exprimat intenția de a duce mai departe această colaborare, stabilind o serie de obiective pe termen lung.
        Proiectul are ca scop formarea și consolidarea deprinderilor de viață sănătoasă, implicarea copiilor în acest demers reprezentând o experiență de natură să-i facă conștienți față de problemele de sănătate și de datoria lor de a deveni activi, implicați și responsabili. La eveniment a fost prezent și domnul Gabi Ceobotaru, trainer personal, care a oferit copiilor informații importante despre modalitățile de utilizare corectă a echipamentelor precum și despre gestionarea efortului fizic și a resurselor de energie. Activitățile de antrenament se vor desfășura atât în incinta sălii cât și în aer liber, întrucât sponsorii au oferit și două sisteme de tip TRX Enrgy Fit, cu care se pot efectua antrenamente în suspensie. 
       Implementarea unui asemenea proiect urmărește să formeze copiilor un sentiment de împlinire, mândrie, respect de sine, comunitatea lor devenind mai unită, prin faptul că acest demers presupune o strânsă colaborare, disciplină și respect reciproc.
 
Director General, Daniela NICOLAÅž

Purtător de cuvânt, Adina Lăscan



LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?