Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Dezvoltarea societății S.C. PLUS TEST S.R.L.”


Anunț de presă

                 Data 10 Iulie 2018


Semnarea contractului de finanțare pentru proiectul „Dezvoltarea societății S.C. PLUS TEST S.R.L.”

SC PLUS TEST SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Dezvoltarea societății S.C. PLUS TEST S.R.L.”, cod SMIS 111346, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1: „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.
Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.
Valoarea totală a proiectului este de 562.718,87 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 361.290,40 lei.
Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piață a firmei S.C. PLUS TEST S.R.L. prin eficientizarea activității firmei, concomitent cu un proces de productie nou. Creșterea productivității societății se va asigura prin dezvoltarea pe verticală a activității, respectiv diversificarea activității firmei prin realizarea unei noi activități, respectiv producerea de radiatoare și cazane pentru încălzire centrală. Datorită noii investiții se vor realiza produse și lucrări calitative, la un preț de vînzare accesibil tuturor clienților, în conformitate cu cele mai înalte standarde.
Proiectul de față reprezintă o investiție de resurse umane și financiare, pe o perioadă determinată, menită să raspundă unei nevoi reale și să conducă la realizarea obiectivului general propus.
Obiectivele specifice ale proiectului

1. Prin prezentul proiect de investiții, societatea are în vedere dezvoltarea unei noi activități în cadrul firmei S.C. PLUS TEST S.R.L., respectiv producția de radiatoare și cazane pentru încălzire centrală. De asemenea, societatea dorește să realizeze investiții necesare dezvoltării firmei, prin crearea unui flux de producție modern, utilizând și măsuri de îmbunătățire a calității mediului înconjurator și de creșterea a eficienței energetice. Această investiție va contribui la adaptarea activității societății la cerințele actuale, la alinierea produselor realizate la cerințele de calitate și performanță impuse de UE și de piața de desfacere. Absorbția de forță de muncă de pe plan local prin crearea a 3 noi locuri de muncă la nivelul firmei S.C. PLUS TEST S.R.L. din care cel puțin o persoană din categoriile defavorizate, la data finalizării implementării proiectului. Deși nu într-o cantitate însemnată ca număr, angajarea a 3 persoane la nivelul firmei poate fi considerată satisfăcătoare pentru zona, unde rata șomajului este la un nivel destul de ridicat. Crearea de noi locuri de muncă va avea în vedere, în mod prioritar, angajarea de personal calificat. Se va asigura astfel creșterea potențialului resurselor umane ale întreprinderii în conjuncție cu asigurarea unor măsuri active de creștere a ocupării forței de muncă pe plan local. Menținerea numărului mediu de salariați înregistrat la sfârșitul perioadei de implementare a proiectului, pentru o perioadă de 3 ani de la data finalizării acestuia.

2. Promovarea proiectului prin publicarea unui anunț inițial, privind semnarea contractului de finanțare și a unui anunț final, privind diseminarea rezultatelor proiectului și întocmirea de materiale publicitare.
Durata de implementare a proiectului este de 29 luni, respectiv între data 10.02.2017 și data de 30.06.2019.
Informații suplimentare se pot obține la:
Nume persoană de contact: PETREA Andrei
Funcție: Administrator
Telefon: 0763.261.641 ,  e-mail: verificaritehnice@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?