Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Eveniment: Galerie de artă marca „Vreau să fiu antreprenor”


„Vreau să fiu antreprenor” Focșani a organizat cu success, vineri, 6 iulie, în Piața Unirii, o galerie de artă în aer liber, pentru tinerii artiști focșăneni. Prin acest eveniment, echipa „Vreau să fiu antreprenor” Focșani, din care fac parte tineri entuziaști, cu dorința de a învăța și cu abilități antreprenoriale, a dorit să le ofere tinerilor pasionați de artă oportunitatea să-și expună lucrările publicului vrâncean spre admirare și achiziționare, ceea ce au și reușit! Copiii, prezenți în Piața Unirii, au interacționat cu arta prin intermediul voluntarilor, care au realizat picturi faciale și au prezentat un larg spectru de lucrări create de tineri artiști ai comunității, cu ajutorul Primăriei Municipiului Focșani.
„Vreau să fiu antreprenor” este un proiect susținut de Fundația „Romanian Business Leaders” ce dorește să introducă în rândul tinerilor spiritul și gândirea antreprenorială. După această zi, putem spune că fost un început foarte promițător!
Echipa „Vreau să fiu antreprenor” dorește să mulțumeasca sponsorilor săi de la acest eveniment: Altdorf Tehnik și Primăria Municipiului Focșani!

de Vasile BOBU

Nota redacției: Autorul acestui articol este elev al LPS Focșani, câștigător în acest an al Olimpiadei naționale de Pregătire Sportivă Teoretică, după ce în 2017 câștigase medalia de argint. Este membru al proiectului „Vreau să fiu antreprenor” Focșani. După cum se vede, are și calități jurnalistice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?