Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Au furat SĂBII TIP NINJA și un trofeu vânătoresc


Trei persoane din comuna Vidra, una dintre ele minoră, vor fi judecate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acestea au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru infracțiuni comise în perioada octombrie-decembrie 2013. Este vorba de Pavel D., de 19 ani, Vasile G., de 19 ani, și un minor, toți din Vidra.  
Cei trei sunt prieteni, iar într-o seară, anul trecut, s-au întâlnit la un bar din localitate. După ce au consumat alcool, s-au gândit să dea o spargere. Au ales casa unei persoane despre care știau că este plecată în străinătate. Ajunși acolo, au deschis ușa garajului cu ajutorul unui levier, iar din garaj au ajuns în bucătărie, apoi în toată casa. Au furat curele bărbătești, un DVD portabil, un aparat foto, dar și trei săbii tip ninja. Au reușit să vândă bunurile contra sumei de 600 lei. 
 După câteva zile, tinerii au revenit în casa nelocuită și au mai furat câteva lucruri. După o vreme, au prădat aceeași casă din nou, de data aceasta luând lucruri de o mai mare valoare, respectiv două televizoare LCD, un trofeu vânătoresc, o stație, flexuri, o bormașină, un geamantan și câteva mărunțișuri. Au reușit să vândă o mică parte din bunuri, contra sumei de 60 lei. După ce au cheltuit și acești bani, au vrut să facă rost de alții, așa că au dat o altă spargere, într-un alt imobil, al cărui proprietar  este plecat în străinătate. Au furat mai multe sticle cu băuturi alcoolice, câteva curele, ceasuri, o cameră video, un telefon mobil, dar și o poșetă din piele. Părțile vătămate se constituie părți civile în dosar.  
  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?