Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a V-a – Unirea Țifești este campioană!


Formații
Unirea Èšifești: Valentin  Andronic – Mihai Cenușă, Gabriel Noru, Alin Groza,  George Corcoz, Mădălin Nedelcu, Bogdănel Costea, Iulian-Narcis Ursu, Gheorghe Popa, Fănel Lazăr, Lucian-Vasile Vișan. Rezerve: Silviu-Cătălin Vasile, Valentin Caragață, Viorel Voicu, Andrei-Andi Bogdan, Marian-Florin Sibechi, Andrei-Ionuț Taftă.
Dinamo Tătăranu: Radu Caloian – Marian Iordache, Daniel Tatu, Cătălin Drăgan, Mihai-Ionică Sandu, Claudiu-Gicu Carabet, Nicu Toader, Cătălin Dumitru, Cristi Marius Dumitru, Alexandru Ghiorghe, Alexandru Ștefan Pavel. Rezerve: Ionuț Maftei, Ionuț-Petruș Grigore, Cosmin Grigore, Marius Florin Simion.

    Liga a V-a a fotbalului vrâncean s-a încheiat duminică, 10 iunie, cu victoria Unirii Èšifești care și-a adjudecat titlul de campioană într-o dublă manșă cu Dinamo Tătăranu. În tur, la Tătăranu, cele două combatante terminaseră la egalitate, 2-2, țifeștenii având nevoie de victorie sau egal la unu pentru a termina competiția pe primul loc.

    Pe terenul de la Unirea, cu un gazon de foarte bună calitate, dar sub o arșiță copleșitoare, fotbaliștii celor două formații au jucat cât au putut de bine. Și au reușit un meci antrenant, în care prima repriză a aparținut Unirii, care a avut situații mai multe și mai clare de gol. Cele mai limpezi au fost cele din minutul 35, când Gheorghe Popa a trimis la o palmă de bara porții adversarilor din lovitură liberă de la 25 de metri și minutul 37, când a și fost deschis scorul: George Corcoz a primit mingea în zonă centrală, s-a eliberat de un apărător la marginea careului și a trimis mingea în plasă pentru 1-0!

    Începutul părții a doua a meciului a fost tot al țifeștenilor care puteau înscrie din nou în minutul 50, când Popa a trecut de fundașul dreapta al dinamoviștilor, a  sprintat spre poarta lui Caloian, dar a fost ajuns și blocat de un alt fundaș al Tătăranului. Două minute mai târziu, Lazăr de la Èšifești a deviat pe lângă bară mingea primită din lovitură liberă, pentru ca în minutul 55, Caloian să intervină excepțional la mingea trimisă de Costea din lovitură liberă. Peste un minut, mingea șutată de Nedelcu a căzut pe transversala porții lui Dinamo. A fost ultima ocazie de gol a Unirii, pentru că schimbările făcute de antrenorul de la Tătăranu au schimbat fața jocului! Dinamoviștii au început să pună cu adevărat probleme adversarilor, au combninat rapid și eficient la mijloc, și au atacat cu lansări în benzi. În minutul 67, Cristi Dumitru a pătruns pe dreapta până la linia de fund și aproape de stâlpul porții de unde a centrat, însă colegii săi nu au reușit să împingă mingea în poarta Unirii. În minutul 82, același Cristi Dumitru a primit în adâncime, le-a luat fața fundașilor adverși și a finalizat cu calm: 1-1! Până la final fobaliștii din Tătăranu au forțat înscrierea golului victoriei, însă scorul a rămas cel din mintul 82, și Unirea Èšifești a devenit campioana Ligii a V-a!      
    În alt joc al zilei în Liga a V-a: CS Homocea – Săgeata Biliești 4-1, în tur 5-3, și Homocea a încheiat campionatul pe locul al cincilea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?