Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO: Concursul de pescuit pentru juniori din Mărășești și-a desemnat câștigătorii


Eugen Tudurăchioaei este câștigătorul ediției de anul acesta al concursului de pescuit sportiv pentru juniori, organizat la Mărășești. El a strâns un total de 5,6 kg de pește. Pe locul doi s-a clasat Florinel Boieru, cu un total de 4,295 kg, iar locul III a fost adjudecat de Ștefan Grigoriu, cu un total de 2,030 kg. Pe echipe, clasamentul a arătat astfel: locul I a revenit Școlii Generale nr.2, pe locul secund s-a clasat echipa Școlii Gimnaziale nr.1, iar pe locul al III-lea Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu”, toate din Mărășești. La final, toți concurenții au primit premii constând în cupe și articole de pescuit.
Cea de a XVIII-a ediție a concursului de pescuit sportiv pentru juniori  din Mărășești a avut loc chiar de ziua copilului la balta Lucie – Doaga. La standuri s-au prezentat un număr de 15 elevi, câte 5 de la fiecare școală din orașul Mărășești. Concursul a avut loc pe durata a doua manșe, câte 2 ore fiecare manșă, fiind organizat de Grupa de pescari sportivi a orașului Mărășești.
Organizatorii spun că prin acest concurs se vrea atragerea tinerilor spre un sport atât de relaxant precum pescuitul. „Felicitări tuturor copiilor care au participat la ediția din acest an și vrem să le mulțumim pentru sprijinul acordat Primăriei Orașului Mărășești, prin domnul primar Valerică Chitic, domnului Marian Biteanu, gazda noastră de la Balta ,,Lucie”, SC.Comar GR SRL Mărășești prin domnul Crang Doru, SC. Sarconfex SRL Mărășești prin domnul Rusu Sorin, Patiseria ,,La Luca” Mărășești, prin domnul Filip Sorin. Organizarea și asistența tehnică a fost asigurată de Grupa de Pescari Sportivi Mărășești, reprezentată de domnul șef de Grupă Beraru Marian, domnul Gresoiu Ioan, domnul Galea Mircea, domnul Blănaru Vasile, domnul Anghel Vili, domnul Mocanu Sorin, domnul Hanță Cătălin”, ne-a spus Mircea Galea, membru al Grupei de pescari sportivi.
Potrivit organizatorilor, acest concurs pentru juniori este singurul de gen din județul Vrancea și a ajuns la vârsta majoratului fără nici o întrerupere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?