Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

„Omul pădurii“, căutat prin grotele din pădurea Paltin


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani l-au trimis în judecată pe Vasile B., de 49 de ani, din Paltin, numit și „omul pădurii”, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Anchetatorii ne-au precizat că bărbatul mai are o condamnare și că este de negăsit, el obișnuind să se ascundă prin pădurile din zonă, unde și-ar fi amenajat o grotă sub pământ. 
Acum, Vasile B. a fost trimis în judecată pentru o faptă comisă în luna octombrie a anului 2013. Atunci, el a pătruns prin efracție într-o cabană a Obștii Paltin și a sustras mai multe bunuri, între care și alimente, ce aparțineau unui pădurar. După comiterea faptei, inculpatul s-a făcut nevăzut, el ascunzându-se prin pădurile din zonă, după cum ne-au spus anchetatorii. Potrivit acestora, „omul pădurii” mai are o condamnare pentru aceeași faptă. La un moment dat, anchetatorii au descoperit „culcușul” acestuia, dar acum numai reușesc să dea de bărbat.  
 Procurorii au trimis în judecată și trei persoane care au furat motorină. Este vorba despre Mirel I., de 20 de ani, Viorel L., de 39 de ani, și Eugen L., de 41 de ani, din Nistorești. În rechizitoriu se arată că în noaptea de 17/18 ianuarie, cei trei au sustras dintr-o mașină împreună cu o altă persoană, Cătălin R., 300 litri de motorină, dar și alte bunuri.  
 Apoi, în noaptea de 7/8 februarie, primii trei au sustras din rezervorul altei mașini cantitatea de 120 litri motorină, iar în noaptea de 10/11 februarie alți 100 litri motorină dintr-un alt autoturism. Faptele au fost comise pe raza comunei de domiciliu a inculpaților. Audiați fiind, ei au recunoscut comiterea fapelor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?