Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Bărbatul care promitea permise de conducere în schimbul unor sume de bani, petrece sărbătorile în arest

Bărbatul care promitea permise de conducere în schimbul unor sume de bani, își va petrece sărbătorile în arestul poliției. După ce a primit mandat de arestare preventivă de la magistrații Tribunalului Vrancea, inculpatul a făcut contestație, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Galați. Nici aici judecătorii nu au fost mai indulgenți cu el și i-au respins contestația ca nefondată.

„Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul B (…) Constantin împotriva încheierii de şedinţă din data de 03.12.2019 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi în dosarul nr. 2019/91/2019 al Tribunalului Vrancea. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă pe contestatorul-inculpat B (…) Constantin la plata către stat a sumei de 150 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă”, se arată în hotărârea instanței gălățene.

Bărbatul din Panciu a fost reținut și arestat preventiv pe data de 3 decembrie a.c., propunerea de arestare venind din partea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, care au dosarul său în lucru. El este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență. Mandatul de arestare pentru 30 de zile îi va expira pe data de 2 ianuarie 2020, dar nu este exclus ca procurorii să solicite prelungirea măsurii arestului preventiv în cazul său.

Potrivit unor surse, inculpatul a ajuns în această situație pentru că în cursul acestui an, ar fi pretins diferite sume de bani de la o persoană, sub promisiunea că o va ajuta pe aceasta, în sensul de a interveni pe lângă persoane sus-puse, în vederea obţinerii permisului de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?