Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Atletism – Corina Ilinoiu, de la LPS Focșani, medalie de aur la Ruse, în Bulgaria!


    Corina Ilinoiu, atleta de la LPS Focșani, eleva profesorului Marius Batog, a reușit performanța de a câștiga proba de 400 metri plat a Meetingului atletic internațional Mladost, competiție dedicată juniorilor născuți între 2001-2004, care a avut loc la Ruse, în Bulgaria, sâmbătă, 12 mai. Corina, al cărei record personal pe această distanță este de 56,55 secunde, a încheiat cursa de la „Mladost” în 57,66 secunde.
    Corina Ilinoiu (în foto, pe prima treaptă a podiumului la campionatul național de sală), care este eleva LPS Focșani, unde a venit de la Odobești, a fost însoțită în Bulgaria de profesorul care i-a îndrumat primii săi pași în atletism, Radu Brăguță.
    Revenită de la Ruse, Corina Ilinoiu, încă junioară 3, a alergat duminică, 13 mai, la etapa I a Campionatului național al juniorilor 2, la București și a câștigat proba de 200 metri în 25,37 secunde și proba de 4×100 metri în ștafeta a LPS Focșani B.
    Despre performera de la Mladost, actualul ei antrenor, profesorul Marius Batog mi-a spus:”Corina este un copil de mare perspectivă, talentată, muncitoare, are o viteză foarte bună și ne așteptăm în continuare de la ea la rezultate foarte bune!”
    Corina Ilinoiu este în acest an campioană națională de sală la 60 metri, 400 metri și la ștafeta de 4×400 metri juniori 3 și medaliată la celelate la celelalte categorii de juniori. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?