Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Baschet, U 16 – Focșănenii, la prima victorie în faza semifinală!


Formația CSM 2007 LPS Focșani: Crăciun, Clipa, Miron, Dima, Cioruță, D. Cristea, Antonescu, Stanciu, Bratosin, Bîra, Andrieș, R. Cristea.

    Formația de baschet U 16 a CSM 2007 LPS Focșani a reușit prima victorie din faza semifinală a Campionatului Național. Sâmbătă, 21 aprilie, în sala LPS, într-o partidă începută la ora 12,00, baschetbaliștii antrenați de profesorul Petruț Mihai au câștigat cu 61-56 întâlnirea cu CSM Steaua 2 București. Jucătorii focșăneni s-au impus „prin atitudine, combativitate și o apărare agresivă care i-a incomodat pe oaspeți, prin dorința de a câștiga”, așa cu mi-a spus profesorul Petruț Mihai. În tur, la București, steliștii câștigaseră la o diferență mult mai mare, dar de atunci până acum a trecut un tur al fazei semifinale, cu multe meciurei dificile care i-au ajutat pe focșăneni să acumuleze experiență competițională, să-și îmbunătățească jocul și să capete încrederea care aduce victorii.
    CSM 2007 LPS Focșani a fost foarte aproape de a câștiga pe teren propriu partida și cu CSS Sighetu Marmației și păstrează șanse să se califice în turneul pentru locurile 7-12 ale campionatului. Pentru aceasta are nevoie de victorie și în meciul cu CSS Sibiu, din 5 mai, tot de pe teren propriu. Iar profesorul Petruț Mihai este încrezător în posibilitatea ca formația pe care o antrenează să se claseze pe locul al patrulea în grupă la terminarea fazei semfinale, ceea ce ar fi o veritabilă performanță a jucătorilor săi în primul lor an la U 16! 
    În etapa următoare, vineri, 27 aprilie, CSM 2007 LPS Focșani va juca în deplasare cu Agronomia București, echipa care conduce neînvinsă grupa A a fazei semifinale a Campionatului Național. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?