Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Agrimprod Ciorăşti, Agroaktual Putna Boloteşti şi Hyperclinica Dent Excel, primele echipe înscrise


    SC Rotodelco SRL din comuna Bolotești pregătește o nouă ediție (a V-a) a Cupei Sanorom la minifotbal, întrecere care se va desfășura săptămânal pe terenul sintetic din comună. Prima etapă este programată duminică, 30 martie, iar premiile oferite de organizatori la final sunt atractive. Åžedința tehnică a competiției, precum și programul competițional vor fi stabilite pe 20 martie, la ora 18.00. Cei interesați se vor putea înscrie pe data de 20 martie la sala de sedințe de la terenul de minifotbal din Bolotești, precum și online pe http://www.cupasanorom.ro/, care este noul site al competiției. Agrimprod Ciorăști, Agroaktual Putna Bolotești și Hyperclinica Dent Excel sunt primele echipe deja înscrise la Cupa Sanorom 2014.
    Echipele de mai sus au achitat deja taxa de participare, dar și-au mai anunțat intenția de a participa Electrica Focșani, Pantzer Vidra, FC Paltin, FC Åžerbești, Orizontul Bătinești, Fc Tulnici, Fc Jariștea, Foresta Broșteni, Băncila Bolotești, Super Fast Bolotești, Fc Odobești, Young Stars Bolotești, Teomax Focsani. Sponsorilor li se oferă posibilitatea de a afișa gratuit pe perioada campionatului bannere și panouri publicitare în incinta terenului de minifotbal. Noutatea în regulamentul din acest an este că fiecare echipă are dreptul de a trece pe tabel și a folosi un jucător de futsal sau din liga a treia, dupa modelul de organizare Cupa Vrancea la minifotbal.
    O altă modificare în regulament este faptul că se va juca numai în tur fiecare cu fiecare, iar primele 10 clasate vor juca între ele tur retur, urmând ca primele 8 clasate să joace în play off, echipele de pe locurile 9-10 să participe în play-off alături de echipele din coada clasamentului. În semifinală se organizează tragere la sorți între cele 4 echipe câștigătoare, pentru stabilirea partidelor, atât la play-off cât si la play-out. Taxa de participare în cuantum de 300 lei pentru fiecare echipă se va achita la înscrierea în campionat, iar taxa de închiriere teren în sumă de 70 de lei pe meci se va achita înaintea fiecărei partide, la completarea foii de joc.
    Premiile constau în cupe, medalii și sume de bani astfel: premiul I 3000 lei , premiul II 2000 lei și premiul III 1000 lei. Acestea se vor acorda în cadrul festivității de premiere de la finalul competiției. Celorlalte  echipe din competiție li se vor acorda diplome de participare precum și premii de consolare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?