Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Narcis Răducan (Pandurii Tg.Jiu): Suntem în grafic în ceea ce privește procedura de licențiere


Președintele clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a declarat joi, într-o conferință de presă, că echipa este în grafic în ceea ce privește procedura de licențiere. „Am mers mai departe cu acel acord de finanțare și ieri (miercuri, n.r.) și marți o echipă din stafful administrativ a fost la federație pentru o discuție preliminară legată de licențiere. Din ce am înțeles, suntem în grafic. Sigur că mai sunt lucruri de completat, dar până pe 30 (martie), când suntem programați efectiv pentru a obține licențierea, n-ar fi probleme importante, ceea ce este o veste bună pentru noi”, a precizat Răducan.
    El a menționat că joi a purtat discuții cu managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia (CEO), pentru găsirea de soluții în vederea deblocării situație financiare a clubului. „Înaintea acestei întâlniri cu dumneavoastră am fost la domnul Ciobotărică, directorul general de la CEO, și prin poziția mea, aceea de liant între echipă și acționariat, am vrut să încerc să strângem rândurile, pentru că este foarte important să fim o echipă în aceste două luni. Am fost plăcut surprins de faptul că ne-a urmărit foarte mult în ultima vreme și are deschiderea de a găsi soluții. N-avem deocamdată nimic faptic, dar este important că pare foarte conștient de oportunitatea acestui moment în viața clubului Pandurii. În perioada următoare mi-a spus că îmi dă tot sprijinul pentru a găsi soluții rapide, astfel încât băieții să se gândească doar la fotbal și nu la problemele colaterale. Prin poziția mea trebuie să fiu pregătit și cu soluții de rezervă și i le-am expus și dânsului. S-a vehiculat în presă chiar atragerea altor oameni care sunt dispuși să investească în performanță, sunt câteva lucruri primordiale legate de plățile curente, de prelungirea contractelor unor jucători importanți, de prelungirea contractului antrenorului, un lucru esențial pentru performanța viitoare”, a mai spus președintele clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu.
    Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a anunțat în urmă cu câteva săptămâni pe contul personal de Facebook că societatea nu va mai finanța în acest an clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu, din cauza pierderilor-record înregistrate anul trecut de producătorul de energie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?