Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

,,Southern Gaming Summit 2018’’ este programat in perioada 2-3 Mai


A ramas mai putin de o luna pana la una din cele mai prestigioase conferinte anuale internationale, axata pe probleme din industria jocurilor online, la care si-au anuntat deja prezenta branduri cu renume mondial, cum ar fi: William Hill, Unibet, Betfair, 888 si multe altele.

Diferentele privind legislatia in domeniul jocurilor de noroc (de la tara la tara), abordarea barierelor si oportunitatilor pe o piata a gamblingului aflata in continua expansiune, prevenirea posibilelor tentative de frauda electronica sau promovarea anumitor produse sunt doar o parte dintre motivele pentru care acest gen de intalniri, intre majoritatea factorilor implicati, se desfasoara din ce in ce mai des in ultimii ani.

Programat la inceputul lunii mai, ,,Southern Gaming Summit 2018’’ se va desfasura intr-o locatie cu adevarat fabuloasa: Beau Rivage Resort & Casino, amplasat la adresa 875 Beach Boulevard, Biloxi, Mississippi. Complexul turistic este situat chiar pe malul Oceanului Atlantic, de la ale carui ferestre panoramice (de la podea pana in tavan), clientii pot admira Golful Mexic, in toata splendoarea sa. Principalul rol al summit-ului din mai este oferirea unei platforme de educatie in privinta celor mai bune practici din domeniu si a celor mai noi servicii si produse tehnologice. Fiind prima conferinta din industria cazinourilor si conventie pentru Sud, aceasta va mai oferi, de asemenea, si oportunitati de networking (creeare de noi conexiuni) intre diversi delegati si directori de cazinouri, factori de decizie in lumea gamblingului, experti in marketing, oficiali guvernamentali si ai unora dintre cele mai prestigioase companii de jocuri de noroc din intreaga lume.

In alta ordine de idei, summit-ul va oferi sponsorilor o oportunitate unica de a-și promova brandurile catre principalii factori de influenta si decizionali de pe piata jocurilor de noroc din America de Sud.

Fondata inca din 1994, S G S (Southern Gaming Summit), are o istorie indelungata in dezvoltare afacerilor din regiune, fie ca este vorba de cazinouri comerciale, native (tribale), jocuri de noroc comunitare sau iGaming. Prin intermediul acestor impresionante conferinte, participantii pot afla cele mai importante informatii despre cele mai recente produse si servicii de ultima ora, menite sa creasca profitul complexelor turistice stucturate in jurul unui cazinou. In plus, cei prezenti se pot bucura de frumusetea Coastei Golfului Mississippi si de ospitalitatea cat se poate de naturala a localnicilor.

In prima zi (2 mai) a summit-ului este programat SGS Golf Tournament, urmand ca, pe 3 mai, doritorii sa poata participa la urmatoarele activitati:

8:30 am – 9:00 am Keynote Speech
Welcome & Introduction:  Larry Gregory, Executive Director, Mississippi Gaming & Hospitality Association

9:00 am – 10:30 am Presidents Forum: Southern Leaders
Moderator: Larry Gregory, Executive Director, Mississippi Gaming & Hospitality Association

10:30 am – 11:00 am Networking Break in Exhibit Hall

11:00 am – 12:00 pm Gaming in Georgia: The Next Steps

11:00 am – 12:00 pm Sports Betting: Challenges and Opportunities
Moderator: Dan Wallach, Shareholder, Becker & Poliakoff

12:00 pm – 1:30 pm Global Gaming Women Keynote Luncheon
Introducere: Christie Eickelman, Vice President Global Marketing, GLI
Keynote

1:30 pm – 2:30 pm Tribal Gaming in the South: Robust Growth
Moderator: TBD

1:30 pm – 2:30 pm Big Data: Using Numbers to Increase Revenue & Loyalty
Moderator:  Brian Wyman, Principal, Innovation Analytics

2:30 pm – 3:30 pm Slots & Skill Games: Making It Work
Moderator: Roger Gros, Publisher, Global Gaming Business Magazine

2:30 pm – 3:30 pm Working Together: Enlightened Regulation in America
Moderator: Richard Schuetz, Regulatory Consultant

3:30 pm – 4:00 pm Networking Break in Exhibit Hall

4:00 pm – 5:00 pm Regional Consolidation: What Does It Mean to the Industry?
Moderator: Andrew Zarnett, Managing Director, Deutsche Bank

5:00 pm – 6:30 pm Closing Reception

6:30 pm – 9:00 pm Mississippi Gaming Hall of Fame Gala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?