Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

PROGNOZA METEO


   Vremea se va menține, marți, frumoasă și caldă, cu cer variabil în regiunile nordice și mai mult senin în restul țării, iar vântul va sulfla slab până la moderat, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Temperaturile maxime vor fi între 24 și 34 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade, mai scăzute în depresiuni, până în jur de 4 grade.
   Miercuri, vremea se menține în continuare frumoasă și mai caldă decât în mod normal în această perioadă din an. Cerul va fi variabil în regiunile vestice și nordice, unde izolar și trecător, mai ales la munte, va ploua slab. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 34 de grade, iar cele minime între 11 și 21 de grade, mai scăzute în depresiuni, până la 5-6 grade.
   La București, vremea se va menține caldă și frumoasă, cu cer mai mult senin și vânt slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 13-15 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?