Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Bărbat depistat la volan cu permis provizoriu emis în Marea Britanie, care nu e valabil în România; doi copii, de 12 și 13 ani, au furat tablete și telefoane mobile


                                                          
BULETIN DE PRESÄ‚
La data de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în cursul nopții de 11/12 aprilie a.c., doi minori, de 12 respectiv 13 ani, ambii din localitate ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale de unde ar fi sustras tablete și telefoane mobile. Bunurile, în valoare de circa 4000 lei, au fost recuperate în totalitate de polițiști și predate persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
La data de 12 aprilie a.c., ora 11.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat din comuna Pufești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E85-Tișița. Conducătorul auto a prezentat polițiștilor un permis provizoriu emis de autoritățile britanice care nu este valabil pe teritoriul României. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.
La data de 12 aprilie a.c., ora 21.45, polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme, pe raza municipiului Focșani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că imediat după producerea coliziunii dintre cele două autoturisme, unul dintre conducătorii auto a abandonat autoturismul în apropiere. Polițiștii l-au identificat pe cel în cauză, un bărbat, de 27 de ani, din comuna Dumitrești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,15 mg/l alcool pur in aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
La data de 12 aprilie a.c., ora 23,26, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat în trafic un bărbat, de 46 de ani, din comuna Tîmboești,  în timp ce conducea un autoturism pe DJ 202 E Sihlea. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.
Biroul de presă al IPJ Vrancea
13 aprilie 2018
ora 21.29

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?