Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Tată judecat pentru că și-a agresat sexual fiica de 9 ani; a susținut că „simțea nevoia să întrețină relații sexuale cu o femeie”


    Un bărbat de 41 de ani, de loc dintr-o comună din județul Iași, care a locuit cu familia în Focșani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Victima este chiar fiica sa, în vârstă de 9 ani.
    Conform rechizitoriului, la începutul anului 2018, profitând de imposibilitatea copilei de a-și exprima voința, a mângâiat-o pe aceasta în zona organelor genitale. Acest lucru nu s-a întâmplat o singură dată, fapta repetându-se și în seara zilei de 6 martie a.c.
    Anchetatorii au stabilit că la începutul acestui an, bărbatul s-a certat cu soția sa, moment în care aceasta a plecat de acasă, lăsându-și fiica cu tatăl. Profitând de faptul că în imobil se afla doar el și copila, bărbatul, care este și consumator de băuturi alcoolice, a început să o mângâie pe aceasta în zona organelor genitale.
    După ceva timp, mama s-a întors acasă și o vreme lucrurile au mers normal în familia lor. În data de 6 martie soții au avut din nou un conflict, iar femeia a plecat și de data aceasta de acasă, bărbatul rămânând iar singur cu fetița. Seara, în timp ce copila era în pat și se uita la televizor, tatăl s-a dezbrăcat, rămânând în chiloți și s-a așezat în pat lângă fetiță. A început din nou să o mângâie pe aceasta, iar în momentul în care a intrat în erecție s-a ridicat și a mers afară, unde și-a satisfăcut nevoile singur.
    La audieri, el le-a spus anchetatorilor că a făcut acest lucru deoarece „simțea nevoia să întrețină relații sexuale cu o femeie”. În dosar s-au făcut cercetări și pentru violență în familie, dar pentru această faptă el nu a fost trimis în judecată, întrucât el și soția s-au împăcat, iar femeia și-a retras plângerea.
    Bărbatul a fost arestat preventiv pe data de 8 martie a.c., iar pe data de 2 aprilie măsura i-a fost menținută. „(…) constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului B(…) Gheorghe, În baza art. 207 alin. 4 C. pr. pen., menține măsura arestării preventive a inculpatului dispusă prin Încheierea din data de 08.03.2018 pronunțată de 3527/Judecătoria Focșani (…), până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile. (…). Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunțată în ședința din camera de consiliu, azi, 02.04.2018”, se arată în hotărârea instanței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?