Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Ar fi comic dacă n-ar fi dramatic: o elevă de gimnaziu de la un colegiu focșănean s-a lăudat că a făcut sex în toaleta școlii cu un coleg de la liceu


    O elevă de gimnaziu de la un colegiu din Focșani s-a destăinuit unei prietene că ar fi întreținut raporturi sexuale, în toaleta școlii, cu un elev de la liceul în care învață. „Prietena” a găsit de cuviință să salveze conversația și să o distribuie cunoscuților de pe rețelele de socializare. Potrivit informațiilor noastre, tânăra s-a îndrăgostit de băiat și, pentru a-i atrage atenția, ar fi creat o poveste cu gândul de a-l despărți de prietena lui, care învață la alt colegiu. Mai mult, chiar i-ar fi trimis acestuia poze cu ea dezbrăcată. Povestea a ajuns la urechile profesorilor, care au chemat părinții copiilor pentru a afla ce se întâmplă. Inițial, s-ar fi pus problema unui act sexual între doi minori, dar în cele din urmă lucrurile s-au lămurit, fiind vorba doar despre tentativa elevei de gimnaziu de a-l despărți pe licean de prietena lui, lucrurile fiind doar la stadiul de imaginație al fetei îndrăgostite. Până acum nu a fost nimeni sancționat pentru răspândirea informațiilor în spațiul public.
    Chiar dacă la prima vedere pare un act de bravură, întâmplarea scoate în prim plan problemele cu care se confruntă adolescenții și tinerii și mai ales cum poate internetul să contribuie la propagarea unei informații ce poate afecta un copil, în ultimă instanță. Accesul nerestricționat la internet și la rețelele de socializare, dar și imaturitatea emoțională coroborată cu lipsa de comunicare pot duce la situații dramatice. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?