Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

ULTIMA ORĂ! Stânci căzute pe DN 2D, accident rutier în Panciu


 Angajați ai Secției de Drumuri Naționale au acționat în această seară în zona tunelului de la Lepșa, de pe DN 2D, pentru îndepărtarea de pe carosabil a unor stânci căzute de pe versanți. Ei au fost ajutați de angajați ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Tulnici. 
 La Panciu, un echipaj SMURD a intervenit pentru a acorda îngrijiri de specialitate unor persoane, rănite în urma unui accident de circulație. Evenimentul a avut loc în cartierul Crucea de Jos. Potrivit unor surse, două persoane ar fi fost rănite.
Pompierii din cadrul Stației de Pompieri Panciu au intervenit în această seară, în jurul orei 21:40, la un accident rutier în cartierul Crucea de Jos din orașul Panciu. La fața locului s-au deplasat o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. Au rezultat două victime de sex masculin. Una din victime a fost transportată cu ambulanța SMURD la spitalul orășenesc Panciu, iar cea de-a doua victimă a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Focșani.
ISU Vrancea  
La data de 29 martie a.c., în jurul orei 21 .30, un bărbat,de 42 de ani, din județul Vaslui,în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 L Panciu, pe direcția Soveja-Tișița, a pierdut control asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.
Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 1,02 mg/L alcool pur în aerul expirat.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui pasager de 30 de ani. 
În cauză a fost întocmit dosar penal.
Conducătorul auto nu a rămas internat.
Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?