Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Ajutoarele pentru familia lui Marius Chiper, căreia i-a ars tot avutul, încep să sosească


    Apelul Umanitar lansat de Filiala de Cruce Roșie Vrancea, pentru construirea unei căsuțe pentru familia lui Marius Chiper din Oreavu, Gugești, căreia un incendiu le-a transformat în scrum casa și tot avutul, n-a rămas fără răspuns. Dramatica lor poveste a fost publicată în paginile cotidianului nostru și o puteti afla accesând link-ul: http://bit.ly/2o9ZvX0.
În urma apelului la solidaritate lansat de instituția de caritate vrânceană, în  parteneriat cu Primăria Gugești, vrâncenii le-au sărit acestor oameni în ajutor, fiecare cu ce a putut. Astfel, până acum s-au adunat pentru această familie următoarele: 7500 lei donați prin contul Filialei de Cruce Roșie Vrancea (1500 lei Crucea Roșie Vrancea, 1000 lei voluntarii Filialei vrâncene, 5000 lei oameni de afaceri din București); cherestea, prin primarul comunei Gugești, Vasile Vatră, de la SC Auto Transport Pantiru SRL Rădăuți-Suceava; cherestea donată de preotul Nicolae Goleșteanu; fier beton de la SC Prodcom Bilc SRL; fier beton donat de o persoană fizică din Oreavu, angajat al Crucii Roșii Vrancea; BCA pentru zidărie de la Somaco Doaga; țiglă metalică de la Metale International; materiale de construcție, tâmplărie termopan din partea SC Luxtrans SRL, Adjud. „Sunt șanse foarte mari ca frumoasa familie Chiper să aibă din nou un acoperiș deasupra capului, o construcție modestă, de circa 50 de metri pătrați. Însă!!!…cu încă un pic de ajutor financiar și/sau materiale de construcție, am putea începe: ne lipseste piatra pentru fundație, cimentul, rigipsul, varul, instalațiile electrice, sanitare, sistemul de încălzire etc. În numele familiei Chiper, Crucea Roșie Vrancea aduce mulțumiri tuturor celor care au răspuns, într-un mod neașteptat de rapid, apelului umanitar lansat în scopul redării unei vieți normale, acestor copii ai familiei Chiper”, a transmis Rodica Davidean, directorul Filialei de Cruce Roșie Vrancea.
Campania de ajutorare a acestei familii continuă. Persoanele care au omenia și generozitatea de a răspunde în continuare la Apelul Umanitar al Filialei de Cruce Roșie Vrancea pot depune orice sumă de bani în contul: RO77RNCB0267036443600001, BCR Focșani; Titular: Societatea Națională de Cruce Roșie din România, Filiala Vrancea.
Pentru mai multe informații, cei care doresc îi pot contacta direct, telefonic, pe: Rodica Davidean, directorul Crucii Roșii Vrancea – telefon 0741.993.954; Vasile Vatră, primarul comunei Gugești – telefon 0745.264.420; Mirela Chiper, beneficiar – telefon 0729.624.938.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?