Ajutoarele pentru familia lui Marius Chiper, căreia i-a ars tot avutul, încep să sosească

0
2079


    Apelul Umanitar lansat de Filiala de Cruce Roșie Vrancea, pentru construirea unei căsuțe pentru familia lui Marius Chiper din Oreavu, Gugești, căreia un incendiu le-a transformat în scrum casa și tot avutul, n-a rămas fără răspuns. Dramatica lor poveste a fost publicată în paginile cotidianului nostru și o puteti afla accesând link-ul: http://bit.ly/2o9ZvX0.
În urma apelului la solidaritate lansat de instituția de caritate vrânceană, în  parteneriat cu Primăria Gugești, vrâncenii le-au sărit acestor oameni în ajutor, fiecare cu ce a putut. Astfel, până acum s-au adunat pentru această familie următoarele: 7500 lei donați prin contul Filialei de Cruce Roșie Vrancea (1500 lei Crucea Roșie Vrancea, 1000 lei voluntarii Filialei vrâncene, 5000 lei oameni de afaceri din București); cherestea, prin primarul comunei Gugești, Vasile Vatră, de la SC Auto Transport Pantiru SRL Rădăuți-Suceava; cherestea donată de preotul Nicolae Goleșteanu; fier beton de la SC Prodcom Bilc SRL; fier beton donat de o persoană fizică din Oreavu, angajat al Crucii Roșii Vrancea; BCA pentru zidărie de la Somaco Doaga; țiglă metalică de la Metale International; materiale de construcție, tâmplărie termopan din partea SC Luxtrans SRL, Adjud. „Sunt șanse foarte mari ca frumoasa familie Chiper să aibă din nou un acoperiș deasupra capului, o construcție modestă, de circa 50 de metri pătrați. Însă!!!…cu încă un pic de ajutor financiar și/sau materiale de construcție, am putea începe: ne lipseste piatra pentru fundație, cimentul, rigipsul, varul, instalațiile electrice, sanitare, sistemul de încălzire etc. În numele familiei Chiper, Crucea Roșie Vrancea aduce mulțumiri tuturor celor care au răspuns, într-un mod neașteptat de rapid, apelului umanitar lansat în scopul redării unei vieți normale, acestor copii ai familiei Chiper”, a transmis Rodica Davidean, directorul Filialei de Cruce Roșie Vrancea.
Campania de ajutorare a acestei familii continuă. Persoanele care au omenia și generozitatea de a răspunde în continuare la Apelul Umanitar al Filialei de Cruce Roșie Vrancea pot depune orice sumă de bani în contul: RO77RNCB0267036443600001, BCR Focșani; Titular: Societatea Națională de Cruce Roșie din România, Filiala Vrancea.
Pentru mai multe informații, cei care doresc îi pot contacta direct, telefonic, pe: Rodica Davidean, directorul Crucii Roșii Vrancea – telefon 0741.993.954; Vasile Vatră, primarul comunei Gugești – telefon 0745.264.420; Mirela Chiper, beneficiar – telefon 0729.624.938.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here