Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! VIDEO! Autoturism înmatriculat în Vrancea, implicat într-un accident cu OPT răniți la Vaslui


Un grav accident de circulație a avut loc, duminică seara, pe DE 581, în localitatea Åžapte Case, autoritățile activând Planul Roșu de intervenție.
Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui, în accident au fost implicate două autoturisme, iar la fața locului au fost trimise două autospeciale de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două ambulanțe SMURD, o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.
„În accident au fost implicate două autoturisme, unul înmatriculat în Republica Moldova și unul în județul Vrancea. Au rezultat opt victime. O victimă încarcerată în stop cardio – respirator a fost preluata de SMURD-TIM, două victime au fost preluate de mașini ale Serviciului de Ambulanță, iar cinci victime au fost transportate cu autospeciala de transport personal și victime multiple. Toate persoanele sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.
Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul rutier. 
UPDATE! Conform unor relatări de la fața locului, șoferul mașinii din Vrancea a fost declarat decedat. El ar fi intrat cu autoturismul pe contrasens.
UPDATE 2!
Conform adevarul.ro, martorii au relatat autorităților că autoturismul înregistrat în județul Vrancea a pătruns pe contrasens după ce mai multă zăpadă a căzut de pe prelata unui tir pe parbrizul mașinii. Conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, lovindu-se frontal cu autoturism care se deplasa pe sensul opus de mers. În urma impactului violent, au rezultat opt victime: șase din autoturismul din Republica Moldova, printre acestea și doi copii, și două din autoturismul din Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?