Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Copiii din Centrul de Asistență și Sprijin vă invită la „Mărțișoare cu noroace”


Copiii din cadrul Centrului de Asistență și Sprijin (CAS) Focșani, structură aflată în subordinea DGASPC Vrancea, vor desfășura proiectul „Marțișoare cu noroace”- ediția 2018, proiect tradițional organizat în parteneriat cu Focșani Mall și Fundația „Forget Me Not”. Acțiunea, aflată la cea de-a patra ediție, își propune să atragă cât mai mulți participanți, sutele de mărțișoare realizate din diverse materiale, în modele inedite, fiind adunate în expoziția care a fost deschisă vineri, 16 februarie, și va rămâne așa până pe data de 1 martie, de luni până vineri în intervalul orar 17.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică în intervalul orar 11.00-14.00.       
Mărțișoarele au fost realizate cu implicarea directă a întregului personal din modul, sub coordonarea Mihaelei Lovin, șefa CAS Focșani, și reprezintă produsul stăruinței celor mici. Confecționarea lor a început încă din luna noiembrie, fiecare mărțișor fiind lucrat cu suflet și dăruire. Scopul acestei activități este acela de a întări relația cu comunitatea și de a înviora tradiția românească a mărțișorului.
Sub îndemnul „Hai să creăm mărțișoare, să pictăm pe sticlă, să împletim pănuși și să ne pictăm pe față!”, atelierul va avea în acest an patru direcții de activitate: confecționat mărțișoare, împletit pănuși, pictură pe sticlă și pictură pe față. Proiectul se bucură, și în acest an, de participarea voluntarilor de la Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu” Focșani, care ne împărtășesc cu drag priceperea și talentul lor. Sponsorii care au avut un aport deosebit în susținerea acestei inițiative, sunt: Carrefour Focșani, Hareion, Caspro. „Așadar vă așteptăm să ne fiți alături și în acest an, pentru a putea împărtăși bucuria primăverii, a speranței și împlinirii. De 1 martie, pentru noi toți, nu trebuie să existe decât o singură regulă – aceea de a dărui”, a spus Adina Lăscan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?