Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Taekwondo – Focșănenii de la CSM 2007, medaliați la ”Cupa Europeană a Președintelui” pentru copii și la Cupa României la autoapărare!


    Patru sportivi ai secției de taekwondo a CSM Focșani 2007, însoțiți de antrenorul Adrian Dochioiu și părinții lor au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la „Cupa Europeană a Președintelui” pentru copii, competiție care a avut loc în Germania, la Sindelfingen. În concursul în care au intrat 1248 de sportivi între 6 și 13 ani de la 274 de cluburi din 34 de țări, luptătorii focșăneni au avut o prestație foarte bună!
    În proba de kyorughi (luptă), Denis Fodolică s-a clasat pe locul al doilea iar Anastasia Dochioiu, pe locul al treilea. Despre această probă, antrenorul Adrian Dochioiu mi-a spus: „chiar dacă nu au prins loc pe podium, o comportare foarte bună au avut și Sabin Dochioiu și Ștefan Vasilache, ținând cont de valoarea turneului”!
    În proba de poomse – forma tradiționale, Anastasia Dochioiu și Denis Fodolică au încheiat concursul pe locul I, iar în proba de poomse family, Adrian Dochioiu/ Anastasia și Sabin Dochioiu s-au clasat pe primul loc, iar Cătălin Fodolică/Denis Fodolică, pe locul al doilea și Bogdan Vasilache/Ștefan Vasilache, pe poziția a treia.      
    Pe echipe, la Sindelfingen, CSM Focșani 2007 a terminat competiția pe locul 63.
    În țară, la Brașov, tot la finalul săptămânii trecute, la Cupa României la autoapărare, Vlad Zebacinschi s-a clasat pe primul loc, iar Nicu Chirilă, pe locul al treilea. Sportivii focșăneni au fost însoțiți de antrenorul George Stochici.
După cele două concursuri, antrenorul Adrian Dochioiu a ținut să felicite sportivii pentru modul în care au evoluat și să le mulțumească părinților care sunt mereu alături de sortivi și antrenori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?