Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO: Colinde la Colegiul Valeriu D. Cotea Focșani


Elevii Colegiului Tehnic Valeriu D. Cotea au vrut să termine ultimele ore de cursuri din anul 2017 într-o manieră de sărbătoare, organizând o serbare muzicală. Astfel, în cantina liceului, tinerii și-au întâmpinat profesorii cu colinde, cântece de sărbătoare, atât în română, cât și în engleză, cu urături, sorcove și plugușor. Aceștia au mai pus în scenă și o piesă de teatru, „Spărgătorul de nuci”, moment apreciat de toți cei prezenți. Un alt moment deosebit a fost acela când și câțiva profesori s-au alăturat tinerilor liceeni și au cântat câteva colinde. Profesorii Elena Micu-Iliescu, Dumitru Rogoz, Marga Croitoru, Mihaela Pantilimon, Alexandru Mihai și Florin Enache au interpretat mai multe colinde spre uimirea colegilor și a elevilor.
Și cum nici o serbare de Crăciun nu este completă fără daruri, elevii au primit pachete de la moș Crăciun. Trebuie știut faptul că moșul a fost ajutat de colectivul de profesori, care au pregătit 100 de cadouri pentru elevii liceului. Întreaga activitate a fost coordonată de directorul unității de învățământ, profesorul Remus Paraschiv.
Nici cadrele didactice nu au fost uitate, acestea primind daruri simbolice de la elevi. Tinerii de la profilele de alimentație publică au copt turtă dulce, tăiată în forme de brazi sau steluțe, pe care le-au ambalat frumos și le-au dăruit profesorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?