Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

ULTIMA ORĂ! VIDEO! O femeie și fiica sa au fost rănite după ce au ajuns cu mașina într-un stâlp


O femeie de 42 de ani și fiica sa de 13 ani au fost rănite în urma unui accident rutier. Azi noapte în jurul orei 2, o femeie din Milcovul, aflată la volanul unui autoturism Audi, a pierdut controlul volanului, a lovit scuarul din sensul giratoriu de la ieșirea din Focșani spre Garoafa, a pătruns pe spațiul verde din sens, apoi a intrat cu mașina într-un stâlp din sensul giratoriu. În urma impactului a rezultat rănirea șoferiței și a fiicei sale de 13 ani. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost 0.
Mama a fost internată la Chirurgie, iar fata la Chirurgie Infantilă. „N.P., femeie în vârstă de 42 de ani, din localitatea Milcovul, prezenta policontuzii prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic. Pacienta a fost internată în cadrul secției Chirurgie. N.C., persoană de sex feminin, în  vârstă de 13 ani, din localitatea Milcovul, prezenta politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial cu fractură de piramidă nazală, entorsă radio-carpiană. Pacienta a fost internată în cadrul secției Chirurgie Infantilă”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
UPDATE! 
Conform unors surse, la sosirea echipajului de la Rutieră, la fața locului se aflau o femeie, un copil de 13 ani și un bărbat. Femeii i se acordau îngrijiri medicale și i se monta gulerul cervical. Aceasta a declarat că ea se afla la volan. Bărbatul emana halenă etanolică. Atât el cât și femeia au fost testati alcoolscop. Au fost de asemenea recoltate probe sânge de pe airbag ul șoferului în vederea stabilirii cu exactitate a persoanei care se afla la volan. Mai mult decât atât, înainte de producerea accidentului, conducătorul auto nu ar fi oprit la semnalul polițiștilor în timp ce se deplasa pe șoseaua de centură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?