Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

A recunoscut că şi-a ucis concubina în bătaie


Marius Dumitru, bărbatul din Slobozia Bradului acuzat că în noaptea de Înviere a anului trecut   și-a ucis femeia în bătaie, a fost audiat de judecător, miercuri. În timp ce acesta și-a recunoscut fapta, tatăl victimei, prezent și el la proces, a spus că nu are niciun fel de pretenție de la inculpat, pentru că pierderea sa nu poate fi măsurată în bani. A solicitat totuși o prestație periodică pentru copilul rămas fără mamă.
Marius Dumitru a fost trimis în judecată în luna septembrie 2010, după ce procurorii au finalizat urmărirea penală. Bărbatul este acuzat de lovituri cauzatoare de moarte. Potrivit rechizitoriului, bărbatul a comis fapta pe fondul consumului de alcool și a geloziei excesive. Timp de două zile și-a bătut femeia cu pumnii cu picioarele încălțate cu pantofi, dar și cu cureaua de la pantaloni. Faptele s-au petrecut în datele de 3 și 4 aprilie 2010. În urma nenumăratelor lezi-uni, concubina acestuia, care avea doar 18 ani, a decedat.
În fața anchetatorilor, învinuitul a recunoscut comiterea faptei, dar a susținut că nu intenționa să o omoare. Decesul a fost anunțat în dimineața primei zile de Paști. Fapta s-a petrecut în locuința mamei lui Marius, la care erau în vizită, de sărbători.
Localnicii din Slobozia Bradului spun că în acea casă mai locuia și fosta soție a bărbatului, împreună cu copiii acestuia. Oamenii din localitate mai spun că deși în familie se știa că fata era agresată, nimeni nu a anunțat poliția, de frica bărbatului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?