Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

EXCLUSIV! VIDEO şi GALERIE FOTO: Noul Duster a fost prezentat la Focșani


Noul Duster realizat de Dacia a fost lansat, aseară, la Focșani în cadrul unui eveniment festiv organizat de General Autocom, reprezentantul grupului Renault în municipiu. Noul model Duster aduce câteva premiere tehnologice pentru Dacia și pune accent pe confortul pasagerilor. Câteva dintre noutățile care sunt propuse de noul Duster sunt sistemul de avertizare la depășire în unghiul mort, camera multiview, senzor de lumină automat, sistem de pornire fără cheie, jante pe 17 inch, indicator de temperatură a motorului pentru ca șoferii să nu tureze mașina când acesta nu este încălzit, funcția Driving eco2, comenzi vocale, clinometru digital, senzori de parcare spate, servodirecție asistată electric.

    Motorizarea oferă două propulsoare pe benzină, de 1.2 și 1.6 litri și binecunoscutul diesel 1.5 dCi. Lansarea noului Duster oferă și o campanie în toate showroom-urile Dacia. Toți cei care vor să descopere noul model Duster sunt așteptați în perioada 8-10 decembrie să îl testeze și să afle oferta completă de servicii, de la finanțare la post vânzare. Vizitatorii vor putea participa și la campania specială organizată cu această ocazie și vor avea șansa de a câștiga marele premiu, un Duster în versiunea cea mai echipată, cu motorizarea diesel 15 dCi de 110 cp și tracțiune integrală. Cardurile de înscriere în campanie sunt distribuite atât în showroom-urile Dacia, în mall-urile selectate pentru activări dar și împreună cu publicațiile Ziarul Financiar și Gazeta Sporturilor.
   

  Evenimentul de aseară a fost și prilejul pentru a fi prezentată echipa de la General Autocom Focșani. Directorul executiv General Autocom, Eugen Nistorescu a prezentat echipa de la Focșani, condusă de directorul de concesiune Nicu Èšoca, alături de care se află Andreea Slavu, director de vânzări, și ceilalți membri ai echipei. „Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi într-un moment special. La General Autocom suntem reprezentanță pentru trei mărci ale grupului Renault, respectiv Dacia, Renault și Nissan. Ne dorim să oferim clienților noștri lucruri de cea mai bună calitate la prețuri corecte. Relația de colaborare pe care o propunem clienților noștri este bazată pe apropiere, transparență și profesionalism. De aceea căutăm să evoluăm permanent. Astăzi, asistăm la evoluția mărcii Dacia care, prin lansarea modelul Duster, încununează o adevărată poveste de succes a brandului românesc. Este o mândrie pentru noi, românii, că Dacia a reușit să ajungă la un asemenea nivel”, a spus directorul executiv Eugen Nistorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?