Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Voluntarii Crucii Roșii au descărcat prima tolbă a lui Moș Nicolae!


Voluntarii Filialei de Cruce Roșie Vrancea au fost, ieri, mesagerii lui Moș Nicolae, descărcând prima tolbă plină cu daruri copiilor din satul Verdea, comuna Răcoasa, și Soveja. Potrivit comunicatului trimis redacției noastre, este vorba despre o primă acțiune de acest fel, ce face parte din Campania „Dăruiește Bucurie! Umplem tolba lui Moș Nicolae și a lui Moș Crăciun”, lansată de Filiala de Cruce Roșie Vrancea și Serviciul Public Județean Salvamont Vrancea.
      Voluntarii de Cruce Roșie au încercat să aducă bucurie familiilor nevoiașe cu mulți copii din cele două localități. Primul popas a fost făcut de mesagerii lui Moș Nicolae la grădinița și școala Verdea, unde 30 de prichindei au primit câte un rucsac cu dulciuri, sucuri și jucării de pluș. Nu au fost uitați nici cei 40 de elevi din Școala Gimnazială Verdea, care au primit, de asemenea, dulciuri. Zece dintre acești copii trăiesc în familiile asistenților maternali. Copiii au deschis cu multă nerăbdare ghiozdanele oferite de voluntari, s-au bucurat de daruri și au cântat colinde.
        La Soveja, 15 familii selectate de asistentul comunitar al primăriei, cu venituri mici, monoparentale, cu mulți copii, și chiar orfani de ambii părinți, l-au primit cu multă bucurie pe Moș Nicolae ce și-a trimis darurile prin intermediul voluntarilor de Cruce Roșie. „Apelul Filialei de Cruce Roșie Vrancea rămâne deschis către toți oamenii care vor să dăruiască bucurie, prin gestul lor de a oferi cadouri pentru copiii mai puțin norocoși, care provin din familiile aflate în dificultate. Donațiile în bani și/ sau în produse vor fi distribuite, începând de astăzi și până la sărbătorile Crăciunului, celor 500 de familii defavorizate din comunitățile urbane și rurale: Focșani, Adjud, Odobești, Panciu, Mărășești, Nistorești, Păulești, Răcoasa, Soveja etc., identificate de către Filiala de Cruce Roșie Vrancea în parteneriat cu autoritățile publice locale”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?