Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Marian Oprișan: Evenimentele organizate la sfârșitul săptămânii trecute au fost dedicate promovării județului nostru în plan local, național și internațional!


Festivalul Național Cântece de viță veche și nouă, ediția a II-a, manifestare care s-a desfășurat simultan cu cea de-a XXV-a ediție a Festivalului Internațional al Viei și Vinului  „Bachus-2017”, are încă puternice ecouri în Vrancea dar și în țară. „Ecourile celei de-a II-a ediții a „Festivalului Național Cântece de Viță Veche și Nouă” organizată în Vrancea sunt încă puternice. Cred că este important să păstrăm tradițiile noastre dar, în același timp, să nu ignorăm nici așteptările și dorințele generațiilor noi. Acest festival a reușit să aducă sub aceeași cupolă atât meșterii populari care și-au expus produsele în Piața Unirii la finele săptămanii trecute cât și artiști de succes atât pe plan național cât și pe plan internațional. Toate evenimentele organizate la sfârșitul săptămânii trecute au fost dedicate promovării județului nostru atât în plan local, național cât și internațional!”, a scris președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, pe pagina sa oficială de Facebook.

    Timp de patru zile, pe scena amplasată în Piața Unirii au urcat unii dintre cei mai în vogă artiști din România. Narcotic Sound, Irina Rimes, La Familia, Elena Gheorghe & Band, Geta Postolache, Ro-Mania, Lariss, Alb & Negru, Corina, Delia & Band, Maximilian, Trouble, Ioana Ignat & Eduard Sanda, Raluka, JO & Band și Randi, Mossano&Hevito, Claudia Pavel, Akcent, Liviu Teodorescu și Antonia au cântat și i-au încântat pe vrânceni. Apogeul manifestărilor a fost atins duminică seară când pe scenă a urcat Thomas Anders, membru al celebrului grup Modern Talking, care a susținut un spectacol extraordinar. Seara de duminică s-a încheiat cu un superb foc de artificii.
    Festivalul Național Cântece de viță veche și nouă, ediția II-a, a fost organizat de Centrul Cultural Vrancea. Sub patronajul acestei instituții a avut loc Concursul Județean al Alaiurilor, destinat elevilor de liceu din Vrancea, și a fost organizat Târgul Național al Meșterilor Populari.
    Concursul Național de Vinuri „Bachus” 2017, degustări de vinuri alături de somelieri celebri în Piața Unirii, expoziție de vinuri la Casa Armatei sunt evenimente care au marcat desfășurarea ediției din acest an a Festivalului Internațional al Viei Vinului „Bachus 2017”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?