Ediția: Marți 18 iunie 2024. Nr. 6651
Ediția: Marți 18 iunie 2024. Nr. 6651

Fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 l-au felicitat pe primarul Cristi Valentin Misăilă!


Echipa de fotbal a CSM Focșani, prin reprezentanții săi, l-a felicitat pe primarul Municipiului, Cristi Valentin Misăilă, cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere.
Președintele secției de fotbal, Gheorghe Căldare, directorul sportiv, Gabriel Pădineanu, antrenorii Vasile Burgă și Arian Toma și vârful de atac, Mădălin Predoiu, i-au oferit edilului municipiului o minge cu semnăturile tuturor fotbaliștilor, ale conducerii echipei și secției, ca și a directorului clubului, Viorel Ciubotaru, și un tricou personalizat, purtând numărul 10. Număr de conducător de joc pentru primarul care a fost inițiatorul reînființării echipei de fotbal la Focșani și a făcut ceea ce era necesar ca inițiativa să capete concretețe.

Echipa de fotbal i-a transmis primarului Cristi Vlentin Misăilă urări de sănătate și împliniri în dificila misiune pe care o are în conducerea comunității focșănene și i-a mulțumit pentru susținerea acordată fotbalului și sportului, în general!
Primarul a promis că va returna mingea și cu semnătură proprie, când echipa va promova în Liga a II-a. Până atunci, a urat fotbaliștilor să aibă rezultatele pe care și le doresc și care să să aducă astfel, satisfacții numeroșilor susținători!
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?