Ediția: Miercuri 24 iulie 2024. Nr. 6677
Ediția: Miercuri 24 iulie 2024. Nr. 6677

UAT COMUNA VINTILEASCA anunță începerea implementării proiectului cu titlul  „Construire centru comunitar integrat în comuna Vintileasca, județul Vrancea”

Comunicat de presă

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

UAT COMUNA VINTILEASCA anunță începerea implementării proiectului cu titlul  „Construire centru comunitar integrat în comuna Vintileasca, județul Vrancea” cod proiect: PNRR/2022/C12/MS/I1.4, finanțat prin  Planul Național de Redresare și Reziliență pentru care a fost semnat Contractul de finanțare cu nr. 1033/84/CCI din data de 20.12.2023.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C12: Sănătate/ Investiția 1. Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicesti Investiția specifică: I1.4: Centre Comunitare Integrate .

Valoare totală a contractului de finanțare este de 832.049,30 lei cu TVA, din care valoarea eligibilă nerambursabilă finanțată din PNRR fără TVA este de 669.201,09 lei și valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR este de 132.848,21 lei.

Obiectivul general al proiectului constă în construirea unui Centru comunitar integrat și dotarea acestuia în vederea funcționării.

Prin implementarea proiectului se urmărește: creșterea accesului la servicii medicale a populației aparținând grupurilor vulnerabile prin identificarea beneficiarilor, intervenție și monitorizare din partea personalului medical (medic de familie, medic specialist, asistent medical comunitar, moașă) și a asistentului social; dezvoltarea rețelei de asistență medicală comunitară și furnizarea de servicii de asistență medicală comunitară în sistem integrat, conform prevederilor master planurilor regionale și a strategiei naționale de sănătate; îmbunătățirea indicatorilor stării de sănătate prin activități de promovare și prevenire; creșterea accesului la servicii de asistență socială și reducere a sărăciei prin intervenții specializate.

Data de început a proiectului este 20.12.2023, iar data de finalizare este 01.05.2025, perioada de implementare a acestuia fiind de 16 luni.

Date de contact : Primar, Vâlcociu Tudorel, Tel.: 0764470991, primaria.vintileasca@gmail.com 

https://www.vintileasca.primarievn.ro

„Apel de proiecte gestionat de Ministerul Sănătății finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?