Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Echipa AJJ Vrancea a câștigat Memorialul ”Aurel Câmpeanu”


Memorialul „Aurel Cîmpeanu” la judo, ediția a 15-a, a avut cea mai mare anvergură de la începuturi până acum! S-au întrecut în Sala Polivalentă din Focșani aproape 500 de sportivi, reprezentând 47 de entități sportive din România, Moldova, Ungaria, Croația, Serbia, Bosnia-Herțegovina, la 41 de categorii de vârstă și de greutate.
La ora 9,00 a avut loc festivitatea de deschidere la care, alături de concurenți, au fost prezenți reprezentanții organizatorilor – Asociația Județeană de Judo Vrancea, care include cluburile cu activitate de judo din județ, CSM Focșani 2007, Asociația pentru Securitate, ai DJST Vrancea, ISJ Vrancea, ai sponsorilor, ca și invitați de seamă ai judo-ului românesc și mondial! Între aceștia s-au aflat multiplul campion mondial și european Georgii Zantaraia, vicepreședintele Federației Române de Judo, Hamza Karimov, întemeietorul școlii judo de la Focșani, Lucian Grigoropol, venit special din SUA pentru eveniment, multipla campionă a judoului focșănean și românesc Alina Croitoru, campionul mondial de cadeți din 2017, piteșteanul Eduard Șerban.
A fost o zi plină cu judo de mare spectacol la categoriile de vârstă U 14 și U 16 fete, U 14, U 16 și U 18 băieți și open seniori.
Competiția s-a încheiat cu câteva minute înaintea miezului nopții de sâmbătă spre duminică, atunci când a avut loc ultima premiere – cea a echipelor.
Pe primul loc s-a clasat, ca și anul trecut, echipa Asociației Județene de Judo Vrancea, care a obținut cele mai multe puncte, rezultate din locurile pe care s-au clasat sportivii săi – de opt ori pe locul I, cu medalii de aur, de opt ori pe locul al doilea, cu medalii de argint, și de opt ori pe locul al treilea, cu medalii de bronz. Judoka vrânceni s-au mai clasat de trei ori pe locul al patrulea și de opt ori pe locul al cincilea!
Pe locurile următoare la echipe s-a clasat CSM Pitești, CSS Șoimii Sibiu, Wolf Club Chișinău și CSS Ploiești.            
    În numărul de mâine al cotidianului Monitorul de Vrancea, voi prezenta rezultatele individuale ale sportivilor vrânceni și o bogată galerie de imagini de la Memorialul „Aurel Cîmpeanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?